Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνικα Μπελούτσι: Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στο Ηρώδειο για την παράσταση «Μαρία Κάλλας» (Pics)

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού παρακολούθησαν απόψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Κατά την άφιξή τους, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε στον κ. Ιμαμογλου πληροφορίες για τον χώρο του αρχαίου θεάτρου και την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπελούτσι, υποδυόμενη την Μαρία Κάλλας.

Η ερμηνεία της κ. Μπελούτσι βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas» – στο οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Ελληνιδας ντίβας της όπερας, γραμμένα από την Κάλλας στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κατά την άφιξη τους, χαιρέτισαν την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαϊτη ενώ ο κ. Μπακογιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

Την Μόνικα Μπελούτσι πλαισίωσε μουσικά η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου.

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν ακόμη πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων ο Μάριος Φραγκούλης, η Άννα Βίσση, η Μαρίνα Πατούλη και πολλοί άλλοι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες:
Intime.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου