Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Υποψήφιος για Hall of Fame ο Φάνης Χριστοδούλου

   Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Ετοιμος για μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της ζωής του είναι ο Φάνης Χριστοδούλου! Ο «μπέμπης» των ελληνικών γηπέδων είναι υποψήφιος για μία θέση στο Hall of Fame της FIBA, παίρνοντας θέση δίπλα στους Νίκο Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη και Παναγιώτη Φασούλα. Μαζί με τον Χριστοδούλου υποψήφιος είναι και ο Γιώργος Κολοκυθάς, ενώ υπάρχει ελληνική παρουσία και στην αντίστοιχη λίστα των προπονητών με το όνομα του Νίκου Νησιώτη, «θρυλικού» προπονητή του Πανελληνίου τη δεκαετία του 1950. Επίσης ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ρισάρ Ντακουρί, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Αρτούρας Καρνισόβας, Ρίμας Κουρτινάιτις, Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, Ζάρκο Πάσπαλιε, Ντίνο Ράτζα, Ρικ Σμιτς, αλλά και των Μάτζικ Τζόνσον και Τζέρι Ουέστ.

Υποψήφιοι επίσης για να ενταχθούν στο Hall of Fame είναι οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντέιβιντ Μπλατ! Οι δύο πρώην προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, έχουν την ευκαιρία να μπουν στο «πάνθεον» του παγκοσμίου μπάσκετ. Στην ίδια λίστα βρίσκεται επίσης και ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, τεχνικός με τον οποίο το «τριφύλλι» κατέκτησε την πρώτη Euroleague της ιστορίας του το 1996. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου