Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν

 Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2021

Αντίλογος του Βασίλη Κουτσίλα  


Μπείτε λίγο στη θέση του Αλέξη. Ζει ένα δράμα. Για πάνω από μια δεκαετία (από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ) ζει μέσα στη χλιδή: πρωθυπουργικά αεροπλάνα που τα έκανε οικογενειακά ταξί για να πετάγεται μέχρι τη Γαλλία να παίρνει τον αέρα του, βόλτες με κότερα «συνεργάτιδών» του, βίλες με ενοίκιο… 500 γιούρο δίπλα στο κύμα στο Σούνιο, πολυπρόσωπες φρουρές κτλ. Με λίγα λόγια μεγαλεία. Όλα αυτά θα κοπούν μαχαίρι αν οι σύντροφοι τού δείξουν την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Κουμουνδούρου. Αυτό θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια όταν στις επόμενες εκλογές το «σπιτάκι» του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφήματα που παρουσιάζουν τα κανάλια για τα εκλογικά αποτελέσματα είναι μικρότερο από αυτό της Νέας Δημοκρατίας. Και επειδή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το «σπιτάκι» θα είναι πολύ μικρότερο (μιλάμε για μονοκατοικία ουσιαστικά) ο ίδιος δεν τολμάει να ζητήσει εκλογές από τον Μητσοτάκη. Αναγκάζεται με κρύα καρδιά να παίζει ένα θέατρο, να κάνει δήθεν επιθέσεις στον αντίπαλό του, να παριστάνει τον μακαρίτη τον Ρίζο που ήθελε και καλά στις ταινίες να επιτεθεί στους άλλους που τον περνούσαν τρία κεφάλια, αλλά κατά βάθος (όχι και πολύ βάθος βέβαια) ξέρει ποια είναι η πραγματικότητα. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν Αλέξη. Απόλαυσε την αρχηγία μέχρι όσο πάει. Η Ρένα και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι θα περιμένουν λίγο ακόμα.

Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Λαγό

Απεργία πείνας ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μέσα στη φυλακή ο Γιάννης ο Λαγός. Φαντάζομαι οι σύντροφοι που είχαν εκφράσει την συμπαράστασή τους στον γιο της Ντίνας της κουφής (όχι βέβαια λόγω ιδεολογικής συνάφειας αλλά καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους όπως μας έλεγαν) θα κάνουν και το ίδιο για το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής. ’Η μήπως όχι; Μα, καλά, δεν συντρέχουν «ανθρωπιστικοί λόγοι» για δαύτον;

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου