Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αεροσκάφος Τσέσνα έπεσε στη Σάμο - Νεκροί οι δύο επιβάτες του

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Εκανε αποτυχημένη προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA μικρό αεροσκάφος έπεσε σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σάμου.

Αεροσκάφος Τσέσνα κατέπεσε στη Σάμο - Νεκροί οι δύο επιβάτες του | tanea.gr

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του αεροσκάφος, τύπου Cessna 172, το οποίο αγνοούνταν το απόγευμα της Δευτέρας, αφού το αεροπλάνο κατέπεσε κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου, στη θέση Ποτοκάκι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ οι πληροφορίες θέλουν να έχουν εντοπιστεί νεκροί και οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους. Πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα από το Ισραήλ, οι οποίοι ήταν ζευγάρι.

Το μικρό αυτό αεροσκάφος φέρεται να αντιμετώπισε πρόβλημα στο ύψος του αεροδρομίου «Αρίσταρχος», ταλαντεύτηκε στον αέρα και κατέπεσε στο νερό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί κι έπεσε, ενώ κατά άλλη εκδοχή προσγειώθηκε, οι επιβαίνοντες πήραν καύσιμα, απογειώθηκε και στη συνέχεια ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι.

Στο σημείο βρίσκεται σκάφος Λιμενικού Σώματος, αλιευτικό σκάφος και σκάφος της Frontex, ενώ έφτασε και Super Puma από τη Χίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου