Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Κουρτάκης

  Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Κουρτάκης, «κορυφαία και πολυσχιδής προσωπικότητα του Ελληνικού Κρασιού», όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (Σ.Ε.Ο.).

Ο κ. Κουρτάκης διετέλεσε πρόεδρος του Σ.Ε.Ο. για δώδεκα χρόνια, ενώ συμμετείχε στο ιδρυτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (Ε.Δ.Ο.Α.Ο.).

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Σ.Ε.Ο. ο κ. Κουρτάκης «συνέβαλε καθοριστικά να ανοίξει ο δρόμος του εμφιαλωμένου κρασιού στην Ελλάδα την δεκαετία του ’60». Και τονίζει: «Η συνεχής παρακολούθηση εκ μέρους του των τεκταινόμενων στο ευρωπαϊκό οινικό γίγνεσθαι τον οδήγησε να συμβάλει αποφασιστικά στην ίδρυση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επιχειρήσεων του Κρασιού (C.E.E.V.), οργάνωσης με μεγάλο κύρος και, ως εκ τούτου, βασικού συνομιλητή των θεσμών της Ε.Ε. Διετέλεσε μάλιστα πρόεδρος της C.E.E.V. επί οκτώ έτη, πριν ανακηρυχθεί σε επίτιμο πρόεδρο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου