Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Αλλάζει η ATP τον κανονισμό για το toilet break

 Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Θοδωρής Ακάλεστος

Μάρεϊ και Ζβέρεφ είχαν κάνει μεγάλο θέμα για τις διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά.

O Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε πολλά παράπονα για τα toliet break του Στέφανου Τσιτσιπά

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα του toilet break στους αγώνες κυρίως του Στέφανου Τσιτσιπά, η ΑΤΡ, σκοπεύει να αλλάξει τον κανονισμό.

Όπως αναφέρει το Reuters μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα toilet break μακράς διάρκειας είναι πολύ πιθανό να ανήκουν στο παρελθόν.

Η ΑΤΡ φαίνεται πως αποφάσισε να γίνει λιγότερο ελαστική με το συγκεκριμένο κανονισμό: «Θα υπάρξει αλλαγή του κανονισμού για το toilet break, καθώς και για τα medical timeouts, εντός γηπέδου» είπε ο εκπρόσωπος της ΑΤΡ στο Reuters και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πριν τελειώσει η χρονιά και θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο».

Να θυμίσουμε ότι οι Μάρεϊ και Ζβέρεφ είχαν κάνει μεγάλο θέμα για τις διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε πάρει το μέρος του Έλληνα, λέγοντας ότι ο κανονισμός δεν απαγορεύει ότι κάνει ο Στέφανος. Έτσι τα πράγματα δείχνουν ότι ο κανονισμός θα αλλάξει και θα είναι αυτός που ορίζει πλέον τον ακριβή χρόνο που θα μπορεί να λείψει ένας αθλητής από τον αγωνιστικό χώρο.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου