Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αποχωρεί ο φίλος Δήμαρχος Πύργου κ. Βαβρήλος Λιατσής


Πριν μερικά χρόνια στη Βοστώνη ο προσκεκλημένος από τον Πανηλειακό Σύλλογο Νέας Αγγλίας Δήμαρχος του Πύργου κ. Λιατσής είπε:  «Είσαστε οι καλύτεροι Έλληνες.  Εμείς πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από αυτό που είσαστε εσείς». 
Και όταν πήγαμε για ψάρεμα στο Cape Cod έπιασε τόσες τσιπούρες που δεν είχε πιάσει ποτέ πριν.  Τώρα που θα φύγει από το Δημαρχείο τον περιμένουμε.

Στο χώρο του πρ. δημαρχείου Καράτουλα δήλωσε -και επίσημα- ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής την αποχώρηση του από την τοπική Αυτοδιοίκηση. Παρουσία όλων των πρόεδρων των τοπικών Κοινοτήτων του πρ. δήμου Ωλένης καθώς και στελεχών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου ο κ. Λιατσής έκανε απολογισμό της θητείας του υποσχόμενος παράλληλα ότι τα έργα που έχουν ξεκινήσει καθώς και οι μελέτες που ήδη έχουν εκπονηθεί και αφορούν στην δημοτική ενότητα Ωλένης θα συνεχιστούν απρόσκοπτα.
«Διάλεξα να το πω σε εσάς γιατί είστε οι άνθρωποι που με στηρίξατε αποτελεσματικά για να φτάσω μέχρι το δημαρχείο. Ξεκίνησα πριν 25 χρόνια χωρίς καμία πολιτική παρακαταθήκη και διάλεξα το τοπικό δημαρχείο για να πω ότι εδώ τελειώνει η πολιτική μου σταδιοδρομία όσον αφορά την τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην περιοχή της Ώλενας και στο Καράτουλα έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της θητείας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου