Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Αποχωρεί ο φίλος Δήμαρχος Πύργου κ. Βαβρήλος Λιατσής


Πριν μερικά χρόνια στη Βοστώνη ο προσκεκλημένος από τον Πανηλειακό Σύλλογο Νέας Αγγλίας Δήμαρχος του Πύργου κ. Λιατσής είπε:  «Είσαστε οι καλύτεροι Έλληνες.  Εμείς πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από αυτό που είσαστε εσείς». 
Και όταν πήγαμε για ψάρεμα στο Cape Cod έπιασε τόσες τσιπούρες που δεν είχε πιάσει ποτέ πριν.  Τώρα που θα φύγει από το Δημαρχείο τον περιμένουμε.

Στο χώρο του πρ. δημαρχείου Καράτουλα δήλωσε -και επίσημα- ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής την αποχώρηση του από την τοπική Αυτοδιοίκηση. Παρουσία όλων των πρόεδρων των τοπικών Κοινοτήτων του πρ. δήμου Ωλένης καθώς και στελεχών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου ο κ. Λιατσής έκανε απολογισμό της θητείας του υποσχόμενος παράλληλα ότι τα έργα που έχουν ξεκινήσει καθώς και οι μελέτες που ήδη έχουν εκπονηθεί και αφορούν στην δημοτική ενότητα Ωλένης θα συνεχιστούν απρόσκοπτα.
«Διάλεξα να το πω σε εσάς γιατί είστε οι άνθρωποι που με στηρίξατε αποτελεσματικά για να φτάσω μέχρι το δημαρχείο. Ξεκίνησα πριν 25 χρόνια χωρίς καμία πολιτική παρακαταθήκη και διάλεξα το τοπικό δημαρχείο για να πω ότι εδώ τελειώνει η πολιτική μου σταδιοδρομία όσον αφορά την τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην περιοχή της Ώλενας και στο Καράτουλα έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της θητείας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου