Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Καλημέρα από την Νέα Υόρκη, Σήμερα η παρέλαση του Ελληνισμού

 Κυριακή, 14 Απριλίου, 2019


Με επιτυχία έγινε χθες βράδυ το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης όπου παρευρέθηκαν περί τα 350 μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης κ. Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Γαλάτουλας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. 
Το άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής φρουράς ήταν όλο παρόν καθώς και οι αξιωματικοί τους.
Στο δείπνο παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων και οι: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, αντιπροσωπία από την Κύπρο με επικεφαλής την ευρωβουλευτή κ. Ελένη Θεοφάνους η οποία μίλησε με πατριωτισμό για τον Ελληνισμό, την Κύπρο την Ελλάδα, το όνομα Μακεδονία και τους Βόρειο-Ηπειρώτες.  Τελείωσε με μία ευχή «να μην έχουμε προβλήματα στη Θράκη».
Ακόμα παρευρέθηκαν οι αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σικάγου κ. Κώστας Χανιωτάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας, ο κ. Andrew Manatos ο Πρόεδρος των Δημάρχων Ελλάδος κ. Γεώργιος Πατούλης, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Όλγα Φώτου, ο πρώην Πρόεδρος κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Δημήτριος Χατζής η πρόξένος, Λάνα Ζωχιού, ο διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτέραρχος Γρηγόριος  Πρεζεράκος, ο Διοικητής της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχης Ροδόλφος Δημητρόγλου, ο δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος. 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το παρουσίασαν η Ολυμπία Μυλωνά και ο Σπύρος Καρδάμης.
Βραβεύτηκε και θα είναι Επίσημος Τελετάρχης ο επιχειρηματίας κ. George Mathew Moutsanas o οποίος γεννήθηκε στη Λίμνη Ευβοίας το 1941 και μετά πήρε το όνομα George MMarcus ο οποίος μένει στο San Francisco.  Είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kokkari στο San Francisco και το εστιατόριο Evvia στο Palo Alto της Καλιφόρνιας. Ενώ βραβείο πήραν 24 άτομα οι οποίοι έδωσαν από $5000 δολάρια ο καθένας για την παρέλαση.
Ήταν μία εκδήλωση εντελώς διαφορετική από το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας της Βοστώνης αφού εδώ η όλη εκδήλωση ήταν ομιλίες!
Σήμερα το πρωί θα γίνει η δεξίωση τύπου στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ και στις 2:00μμ η παρέλαση επί της 5ης Λεωφόρου όπου θα παρελάσει και το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Νέας Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου