Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Καλημέρα από την Νέα Υόρκη, Σήμερα η παρέλαση του Ελληνισμού

 Κυριακή, 14 Απριλίου, 2019


Με επιτυχία έγινε χθες βράδυ το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης όπου παρευρέθηκαν περί τα 350 μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης κ. Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Γαλάτουλας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. 
Το άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής φρουράς ήταν όλο παρόν καθώς και οι αξιωματικοί τους.
Στο δείπνο παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων και οι: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, αντιπροσωπία από την Κύπρο με επικεφαλής την ευρωβουλευτή κ. Ελένη Θεοφάνους η οποία μίλησε με πατριωτισμό για τον Ελληνισμό, την Κύπρο την Ελλάδα, το όνομα Μακεδονία και τους Βόρειο-Ηπειρώτες.  Τελείωσε με μία ευχή «να μην έχουμε προβλήματα στη Θράκη».
Ακόμα παρευρέθηκαν οι αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σικάγου κ. Κώστας Χανιωτάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας, ο κ. Andrew Manatos ο Πρόεδρος των Δημάρχων Ελλάδος κ. Γεώργιος Πατούλης, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Όλγα Φώτου, ο πρώην Πρόεδρος κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Δημήτριος Χατζής η πρόξένος, Λάνα Ζωχιού, ο διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτέραρχος Γρηγόριος  Πρεζεράκος, ο Διοικητής της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχης Ροδόλφος Δημητρόγλου, ο δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος. 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το παρουσίασαν η Ολυμπία Μυλωνά και ο Σπύρος Καρδάμης.
Βραβεύτηκε και θα είναι Επίσημος Τελετάρχης ο επιχειρηματίας κ. George Mathew Moutsanas o οποίος γεννήθηκε στη Λίμνη Ευβοίας το 1941 και μετά πήρε το όνομα George MMarcus ο οποίος μένει στο San Francisco.  Είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kokkari στο San Francisco και το εστιατόριο Evvia στο Palo Alto της Καλιφόρνιας. Ενώ βραβείο πήραν 24 άτομα οι οποίοι έδωσαν από $5000 δολάρια ο καθένας για την παρέλαση.
Ήταν μία εκδήλωση εντελώς διαφορετική από το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας της Βοστώνης αφού εδώ η όλη εκδήλωση ήταν ομιλίες!
Σήμερα το πρωί θα γίνει η δεξίωση τύπου στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ και στις 2:00μμ η παρέλαση επί της 5ης Λεωφόρου όπου θα παρελάσει και το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Νέας Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου