Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Οι ΗΠΑ σε ταξιδιωτική οδηγία προς Αμερικανούς αυξάνουν την επικινδυνότητα για την Τουρκία


Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019



(AP Photo/Emrah Gurel, FILE)

Οι ΗΠΑ στην πιο πρόσφατη ταξιδιωτική τους οδηγία αυξάνουν στον βαθμό 3 της κλίμακας επικινδυνότητας την Τουρκία,  αναφέροντας «ξανασκεφτείτε το ταξίδι» εκεί λόγω «τρομοκρατίας και αυθαίρετων κρατήσεων».
Ακόμη προειδοποιούν «Μην ταξιδέψετε σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Συρίας και του Ιράκ λόγω τρομοκρατίας και απαγωγών».
Εκτός όμως από τους κινδύνους τρομοκρατικής επίθεσης και απαγωγής, το αμερικανικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι τουρκικές αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση «δεκάδες χιλιάδες άτομα, μεταξύ των οποίων και πολίτες των ΗΠΑ για εικαζόμενες σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, με βάση ελάχιστα ή μυστικά αποδεικτικά στοιχεία και λόγους που φαίνονται να είναι πολιτικά υποκινούμενοι».
«Οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν επίσης υποστεί απαγορεύσεις ταξιδιών που τους εμποδίζουν να αναζωρήσουν από την Τουρκία. Συμμετοχή σε διαδηλώσεις, που δεν εγκρίνονται ρητά από την κυβέρνηση της Τουρκίας, καθώς και κριτική προς την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων στα social media, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη», επεσήμανε η οδηγία.

Πηγή: travel.state.gov
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου