Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Οι ΗΠΑ σε ταξιδιωτική οδηγία προς Αμερικανούς αυξάνουν την επικινδυνότητα για την Τουρκία


Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019(AP Photo/Emrah Gurel, FILE)

Οι ΗΠΑ στην πιο πρόσφατη ταξιδιωτική τους οδηγία αυξάνουν στον βαθμό 3 της κλίμακας επικινδυνότητας την Τουρκία,  αναφέροντας «ξανασκεφτείτε το ταξίδι» εκεί λόγω «τρομοκρατίας και αυθαίρετων κρατήσεων».
Ακόμη προειδοποιούν «Μην ταξιδέψετε σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Συρίας και του Ιράκ λόγω τρομοκρατίας και απαγωγών».
Εκτός όμως από τους κινδύνους τρομοκρατικής επίθεσης και απαγωγής, το αμερικανικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι τουρκικές αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση «δεκάδες χιλιάδες άτομα, μεταξύ των οποίων και πολίτες των ΗΠΑ για εικαζόμενες σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, με βάση ελάχιστα ή μυστικά αποδεικτικά στοιχεία και λόγους που φαίνονται να είναι πολιτικά υποκινούμενοι».
«Οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν επίσης υποστεί απαγορεύσεις ταξιδιών που τους εμποδίζουν να αναζωρήσουν από την Τουρκία. Συμμετοχή σε διαδηλώσεις, που δεν εγκρίνονται ρητά από την κυβέρνηση της Τουρκίας, καθώς και κριτική προς την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων στα social media, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη», επεσήμανε η οδηγία.

Πηγή: travel.state.gov
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου