Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Οι ΗΠΑ σε ταξιδιωτική οδηγία προς Αμερικανούς αυξάνουν την επικινδυνότητα για την Τουρκία


Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019(AP Photo/Emrah Gurel, FILE)

Οι ΗΠΑ στην πιο πρόσφατη ταξιδιωτική τους οδηγία αυξάνουν στον βαθμό 3 της κλίμακας επικινδυνότητας την Τουρκία,  αναφέροντας «ξανασκεφτείτε το ταξίδι» εκεί λόγω «τρομοκρατίας και αυθαίρετων κρατήσεων».
Ακόμη προειδοποιούν «Μην ταξιδέψετε σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Συρίας και του Ιράκ λόγω τρομοκρατίας και απαγωγών».
Εκτός όμως από τους κινδύνους τρομοκρατικής επίθεσης και απαγωγής, το αμερικανικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι τουρκικές αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση «δεκάδες χιλιάδες άτομα, μεταξύ των οποίων και πολίτες των ΗΠΑ για εικαζόμενες σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, με βάση ελάχιστα ή μυστικά αποδεικτικά στοιχεία και λόγους που φαίνονται να είναι πολιτικά υποκινούμενοι».
«Οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν επίσης υποστεί απαγορεύσεις ταξιδιών που τους εμποδίζουν να αναζωρήσουν από την Τουρκία. Συμμετοχή σε διαδηλώσεις, που δεν εγκρίνονται ρητά από την κυβέρνηση της Τουρκίας, καθώς και κριτική προς την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων στα social media, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη», επεσήμανε η οδηγία.

Πηγή: travel.state.gov
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου