Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

Η γιαγιά που γέννησε το εγγόνι της για χάρη της κόρης της


Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2019


Η 55χρονη γυναίκα χάρισε το απόλυτο δώρο της μητρότητας στην κόρη της καθώς προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα και να φέρει εκείνη στον κόσμο το εγγόνι της

Η κόρη της γεννήθηκε χωρίς μήτρα και η Emma Miles ανέλαβε το δύσκολο έργο να γεννήσει το εγγόνι της.
Η 55χρονη γυναίκα χάρισε το απόλυτο δώρο της μητρότητας στην κόρη της καθώς προσφέρθηκε και έγινε παρένθετη μητέρα για να καταφέρει η 31χρονη να αποκτήσει το δικό της παιδί. Η Tracey Smith δεν θα μπορούσε να αποκτήσει βιολογικό παιδί με άλλο τρόπο καθώς είχε διαγνωσθεί με το σύνδρομο Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser (MRKH).
Τα ωάρια της κ. Smith λειτουργούσαν φυσιολογικά κάτι που βοήθησε να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση με τον σύζυγό. Το έμβρυο εμφυτεύθηκε στη μήτρα της Emma Miles.


Αν και η κ. Miles βρισκόταν ήδη στην εμμηνόπαυση μπορούσε να γίνει παρένθετη μητέρα. Η μήτρα της ήταν αρκετά υγιής για να κυοφορήσει το παιδί αν και χρειάστηκε να χάσει περίπου 38 κιλά για να φτάσει σε ένα υγιές βάρος ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί και σε λήψη ορμονών.
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η εγκυμοσύνη σε γυναίκες άνω των 35 ετών, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο αποβολής και προεκλαμψίας -μίας επιπλοκής που μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα τόσο για τη γυναίκα όσο και για το παιδί.


Η Emma Miles – η οποία είναι υπάλληλος σε υπεραγορά – γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 3,5 κιλών, την Evie Siân Emma Smith, στις 16 Ιανουαρίου.
«Παρά την ηλικία μου δεν ανησυχούσα καθόλου για τη γέννα. Όλη μου η συγκέντρωση ήταν στο να κάνω αυτό το τόσο ξεχωριστό πράγμα για την κόρη μου», δήλωσε η Emma Miles και πρόσθεσε πως, «δεν αισθάνομαι πιο δεμένη με την εγγονή μου, απ’ ότι θα ήταν κάθε άλλη περήφανη γιαγιά. Η Tracey είναι η κόρη μου και θα έκανα τα πάντα για αυτήν για να γίνει μητέρα».
«Τώρα επέστρεψα στη δουλειά τη φυσιολογική ζωή μου, αλλά προσφέρθηκα να το κάνω ξανά, αν θέλουν η Evie να αποκτήσει ένα αδελφάκι».
Η Emma Miles αποτελεί μία από τις γηραιότερες παρένθετες μητέρες στη Βρετανία ενώ η γηραιότερη παρένθετη μητέρα στον κόσμο είναι η Ελληνίδα Αναστασία Όντου η οποία σε ηλικία 67 ετών γέννησε επίσης το εγγόνι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου