Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Έλληνες καρδιολόγοι έσωσαν εν πτήσει 54χρονη που υπέστη έμφραγμαΤρίτη, 16 Απριλίου, 2019Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία 54χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη έμφραγμα την ώρα που ταξίδευε αεροπορικώς από την Πορτογαλία στην Ελβετία. Στο ίδιο αεροπλάνο επέβαιναν δύο Έλληνες καρδιολόγοι που της έσωσαν τη ζωή.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Νίκος Σπηλιόπουλος βρίσκονταν στη Λισαβόνα, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν ένα ιατρικό συνέδριο, και επιβιβάστηκαν στο ίδιο αεροπλάνο με τη γυναίκα με προορισμό τη Ζυρίχη.
Η 54χρονη, ελβετικής καταγωγής, υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και η άμεση επέμβαση των δύο γιατρών στάθηκε σωτήρια.
Όπως αναφέρει το filodimos.gr, οι γιατροί, αξιοποιώντας τα ελάχιστα μέσα που διέθετε το αεροπλάνο, επανέφεραν στη ζωή τη γυναίκα και σταθεροποίησαν την κατάστασή της.
Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, η ασθενής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου