Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ James Mattis


Τι μαγειρεύουν;
Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Donald Trump ότι η παρουσία του Αμερικάνικου στρατού στη Συρία έφτασε στο τέλος της. Πληροφορίες λένε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος σκέπτεται να φέρει πίσω τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν.
Ο στρατηγός Μάττις ήταν ένας από τους τελευταίους στρατηγούς στενούς συνεργάτες του Donald Trump.
Σε δήλωση του ο Μάττις είπε «εγώ αποχωρώ, καλό θα κάνει ο Πρόεδρος να βρει κάποιον άλλον να βάλει στη θέση μου, κάποιον που συμφωνεί.
Από την πλευρά του ο Donald Trump σε μήνυμα του αναφέρει ότι ο Μάτις έκανε καλή δουλειά στο υπουργείο αμύνης και θα αντικατασταθεί τον Φεβρουάριο.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου