Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ James Mattis


Τι μαγειρεύουν;
Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Donald Trump ότι η παρουσία του Αμερικάνικου στρατού στη Συρία έφτασε στο τέλος της. Πληροφορίες λένε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος σκέπτεται να φέρει πίσω τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν.
Ο στρατηγός Μάττις ήταν ένας από τους τελευταίους στρατηγούς στενούς συνεργάτες του Donald Trump.
Σε δήλωση του ο Μάττις είπε «εγώ αποχωρώ, καλό θα κάνει ο Πρόεδρος να βρει κάποιον άλλον να βάλει στη θέση μου, κάποιον που συμφωνεί.
Από την πλευρά του ο Donald Trump σε μήνυμα του αναφέρει ότι ο Μάτις έκανε καλή δουλειά στο υπουργείο αμύνης και θα αντικατασταθεί τον Φεβρουάριο.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου