Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοινώνεται ως υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα ο Ηλείος, Νάσος Ηλιόπουλος

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, 2018Ο Ηλείος υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι τελικά, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr.  Ο κ. Ηλιόπουλος, το όνομα του οποίου είχε πέσει από καιρό στο τραπέζι, την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Ανοιχτής Πόλης θα πάρει και επίσημα το χρίσμα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές.
Την υποψηφιότητα Ηλιόπουλου προωθούσαν από την αρχή σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου έλαβε τόσο την έγκριση του Μαξίμου, όσο και αυτή της Κουμουνδούρου.
Ο 35χρονος Νάσος Ηλιόπουλος, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον κομματικό μηχανισμό, ενώ θεωρείται πρόσωπο που μπορεί να κερδίσει και ψήφους από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο.
Ο κ. Ηλιόπουλος έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού το 2002 και από το  2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού.
Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέλαβε ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου