Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Ανακηρύχθηκε αυτοκέφαλη η Εκκλησία της Ουκρανίας


 Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, 2018


Το συμβούλιο των ανώτατων ιερωμένων επέλεξε τον ηγέτη της νέας ανεξάρτητης Ορθόδοξης Εκκλησίας, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
Ο Μητροπολίτης Περεγιασλάβ και Μπίλα Τσέρκβα Επιφάνιος του «Πατριαρχείου Κιέβου» φέρεται να εξελέγη, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, επικεφαλής της νέας Τοπικής Εκκλησίας της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Romfea.gr, αυτός έλαβε τις περισσότερους ψήφους,έπειτα από επιθυμία του Πατριάρχη Φιλαρέτου και των Μελών της Ιεράς Συνόδου.
Ο νέος Επικεφαλής δέχθηκε τις ευχές όλων των συμμετεχόντων και αμέσως μετά τις προσωπικές ευχές του Προέδρου της Ουκρανίας. Στη συνέχεια, οι δυο τους απηύθυναν μήνυμα προς τον ουκρανικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου