Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Η Ρωσίδα που κατηγορείται για κατασκοπεία στις ΗΠΑ αποδέχεται την ενοχή της

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, 2018
Οι δικηγόροι της Ρωσίδας Μαρία Μπούτινα που συνελήφθη στις ΗΠΑ με την κατηγορία ότι διενεργούσε κατασκοπεία κι η αμερικανική εισαγγελία κατέθεσαν σήμερα, Δευτέρα, από κοινού αίτηση, προς την Δικαιοσύνη, μέσω της οποίας ζητούν από το δικαστήριο να ορίσει ημέρα διεξαγωγής ακροαματικής διαδικασίας, με αφορμή την συμφωνία που επήλθε μεταξύ της Ρωσίδας κατηγορούμενης με την ανάκριση.
Αυτό απορρέει από τα δικαστικά έγγραφα που βρίσκονται στο δικαστήριο της Κολούμπια και βάσει των οποίων ενημερώθηκε ο ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου TASS.
Το γεγονός ότι η υπεράσπιση και ο δημόσιος κατήγορος της Μπούτινα «υποβάλλουν από κοινού αίτηση για τον ορισμό ακροαματικής διαδικασίας με θέμα την συμφωνία της Ρωσίδας με την ανάκριση», σημαίνει στην ουσία ότι η κατηγορούμενη παραδέχεται την ενοχή της, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Παράλληλα, το ρωσικό πρακτορείο επισημαίνει ότι τα δύο μέρη ζήτησαν από το δικαστήριο να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, την Τρίτη, την Τετάρτη ή την Πέμπτη.
Από την πλευρά, του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, μετέδωσε ότι η Μπούτινα προσβλέπει σε ακροαματική διαδικασία για να αλλάξει την αρχική της κατάθεση, στην οποία δεν αποδεχόταν την ενοχή της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου