Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, 2018
Στην Ουάσινγκτον
Φόρεσε τον σκούφο του Αη Βασίλη, γέμισε το σάκο του δώρα και τα μοίρασε στους λιλιπούτειους ασθενείς του νοσοκομείου
πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μετέδωσε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε το Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, την Τετάρτη, και επεφύλαξε έκπληξη στους μικρούς ασθενείς.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, φόρεσε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη γέμισε το σάκο του δώρα και τα μοίρασε στα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδιατρικό νοσοκομείο και θα περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από τα σπίτια τους.
Όλοι ενθουσιάστηκαν όταν είδαν μπροστά τους τον Μπαράκ Ομπάμα και ο πολιτικός αξιοποίησε την ευκαιρία για να συγχαρεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους στις δύσκολες περιόδους που περνούν.
«Σε μια περίοδο που είναι προφανώς σκληρή για τα παιδιά και ως μπαμπάς δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση, να υπάρχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατροί και άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά και τα ακούνε. Είναι απλά εδώ για τα παιδιά και τους κρατούν το χέρι» είπε. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Μας υπενθυμίζει πώς θα έπρεπε να είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα.
«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες διακοπές για τα εκπληκτικά παιδιά, τις οικογένειες και το προσωπικό του Children"s National» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter μετά την επίσκεψη. «Και ευχαριστώ που μου κάνατε τη χάρη να είμαι ο ο αντικαταστάτης του Σάντα» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου