Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, 2018
Στην Ουάσινγκτον
Φόρεσε τον σκούφο του Αη Βασίλη, γέμισε το σάκο του δώρα και τα μοίρασε στους λιλιπούτειους ασθενείς του νοσοκομείου
πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μετέδωσε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε το Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, την Τετάρτη, και επεφύλαξε έκπληξη στους μικρούς ασθενείς.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, φόρεσε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη γέμισε το σάκο του δώρα και τα μοίρασε στα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδιατρικό νοσοκομείο και θα περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από τα σπίτια τους.
Όλοι ενθουσιάστηκαν όταν είδαν μπροστά τους τον Μπαράκ Ομπάμα και ο πολιτικός αξιοποίησε την ευκαιρία για να συγχαρεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους στις δύσκολες περιόδους που περνούν.
«Σε μια περίοδο που είναι προφανώς σκληρή για τα παιδιά και ως μπαμπάς δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση, να υπάρχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατροί και άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά και τα ακούνε. Είναι απλά εδώ για τα παιδιά και τους κρατούν το χέρι» είπε. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Μας υπενθυμίζει πώς θα έπρεπε να είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα.
«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες διακοπές για τα εκπληκτικά παιδιά, τις οικογένειες και το προσωπικό του Children"s National» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter μετά την επίσκεψη. «Και ευχαριστώ που μου κάνατε τη χάρη να είμαι ο ο αντικαταστάτης του Σάντα» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου