Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

O’Dwyer’s: Η Ελλάδα προσέλαβε την DLA Piper και τον Τ. Κορολόγο για τις σχέσεις με ΗΠΑ


Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, 2018


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελλάδα προσέλαβε την εταιρεία DLA Piper, με 75.000 δολάρια τον μήνα (monthly retainer contract), για την προώθηση των κοινών συμφερόντων με τις ΗΠΑ στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, της εξωτερικής πολιτικής και της εθνικής ασφάλειας, έγραψε η εξειδικευμένη ιστοσελίδα για δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία O’Dwyer’s.
Ο κ. Ιγνάσιο Σάντζες (Ignacio Sanchez), συμπρόεδρος της DLA Piper για κυβερνητικές πρακτικές, είναι ο επικεφαλής της πενταμελούς ομάδας που θα κάνει λόμπινγκ για την Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο.
Στην ομάδα μετέχει και ο στρατηγικός σύμβουλος της DLA, Τομ Κορολόγος (Tom Korologos), Ρεπουμπλικανός με καλές διασυνδέσεις, ο οποίος ήταν και πρέσβης των ΗΠΑ στο Βέλγιο (2004-2007). Δεν είναι μέλος ή υπάλληλος της DLA Piper, διευκρινίζεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο κ. Κορολόγος, έχει δώσει το «παρών» σε κάθε Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών από το 1972, έχει διατελέσει διευθυντής σχέσεων με το Κογκρέσο για την ομάδα μετάβασης στην εξουσία του Ρόναλντ Ρίγκαν (Ronald Reagan) και σύμβουλος του Μπομπ Ντόουλ (Bob Dole), υποψήφιου για την Προεδρία, και της ομάδας μετάβασης των Μπους-Τσένεϊ.
Σύμφωνα με το άρθρο πάντα, ήταν μεταξύ των συμβούλων του Ρίγκαν, που έκαναν λόμπι για να γιορτάζεται η Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας στον Λευκό Οίκο, μία παράδοση που συνεχίζεται από το 1986.
Νωρίτερα στην καριέρα του, ήταν δημοσιογράφος των «The New York Herald Tribune», «The Long Island Press», «The Salt Lake Tribune» και «Associated Press», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της DLA.
Είναι γεννημένος το 1933 στο Σολτ Λέικ Σίτι, της Γιούτα και είναι παντρεμένος με την Αν Μακλάφλιν Κορολόγου (Ann McLaughlin Korologos), πρώην υπουργού Εργασίας των ΗΠΑ (1987-1989).
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου