Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

O’Dwyer’s: Η Ελλάδα προσέλαβε την DLA Piper και τον Τ. Κορολόγο για τις σχέσεις με ΗΠΑ


Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, 2018


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελλάδα προσέλαβε την εταιρεία DLA Piper, με 75.000 δολάρια τον μήνα (monthly retainer contract), για την προώθηση των κοινών συμφερόντων με τις ΗΠΑ στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, της εξωτερικής πολιτικής και της εθνικής ασφάλειας, έγραψε η εξειδικευμένη ιστοσελίδα για δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία O’Dwyer’s.
Ο κ. Ιγνάσιο Σάντζες (Ignacio Sanchez), συμπρόεδρος της DLA Piper για κυβερνητικές πρακτικές, είναι ο επικεφαλής της πενταμελούς ομάδας που θα κάνει λόμπινγκ για την Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο.
Στην ομάδα μετέχει και ο στρατηγικός σύμβουλος της DLA, Τομ Κορολόγος (Tom Korologos), Ρεπουμπλικανός με καλές διασυνδέσεις, ο οποίος ήταν και πρέσβης των ΗΠΑ στο Βέλγιο (2004-2007). Δεν είναι μέλος ή υπάλληλος της DLA Piper, διευκρινίζεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο κ. Κορολόγος, έχει δώσει το «παρών» σε κάθε Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών από το 1972, έχει διατελέσει διευθυντής σχέσεων με το Κογκρέσο για την ομάδα μετάβασης στην εξουσία του Ρόναλντ Ρίγκαν (Ronald Reagan) και σύμβουλος του Μπομπ Ντόουλ (Bob Dole), υποψήφιου για την Προεδρία, και της ομάδας μετάβασης των Μπους-Τσένεϊ.
Σύμφωνα με το άρθρο πάντα, ήταν μεταξύ των συμβούλων του Ρίγκαν, που έκαναν λόμπι για να γιορτάζεται η Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας στον Λευκό Οίκο, μία παράδοση που συνεχίζεται από το 1986.
Νωρίτερα στην καριέρα του, ήταν δημοσιογράφος των «The New York Herald Tribune», «The Long Island Press», «The Salt Lake Tribune» και «Associated Press», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της DLA.
Είναι γεννημένος το 1933 στο Σολτ Λέικ Σίτι, της Γιούτα και είναι παντρεμένος με την Αν Μακλάφλιν Κορολόγου (Ann McLaughlin Korologos), πρώην υπουργού Εργασίας των ΗΠΑ (1987-1989).
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου