Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Λαφαζάνης: «Χρήσιμη ηλίθια» για τις ΗΠΑ η κυβέρνηση

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2018

Με αφορμή την δήλωση ουδετερότητας και ίσων αποστάσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το θέμα των 12 ν.μ.

«Οι κινήσεις αλαλούμ της κυβέρνησης γύρω από το ζήτημα των 12 ν.μ. επιβεβαιώνουν με τον πλέον κωμικοτραγικό τρόπο ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έχει εξελιχθεί σε μια οπερετική κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για την χώρα» αναφέρει ο γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σημειώνει ακόμη ότι «ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα έχει παραδοθεί πλήρως στις ΗΠΑ, έχει προσφέρει στην Ουάσιγκτον την γη, τον αέρα και την θάλασσα της χώρας και έχει καταντήσει άβουλος δορυφόρος στους γύπες του αμερικανοϊσραηλινού άξονα, την ίδια ώρα οι ΗΠΑ της συμπεριφέρονται ως «χρήσιμη ηλίθια» και ως εκ συστήματος «καρπαζοεισπράκτορα».
Είναι, προσθέτει,  «χαρακτηριστική η ψυχρολουσία που δέχθηκε η χώρα με την εξοργιστική δήλωση ουδετερότητας και ίσως αποστάσεων του Στέητ Ντιπάρτμεντ για το θέμα των 12 ν.μ., όπου οι ΗΠΑ εξισώνουν τον θύτη με το θύμα και ξεχνούν κάθε αναφορά στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας».
Ο κ. Λαφαζάνης καταλήγει στη δήλωσή του ότι «η Ελλάδα όσο ποτέ αυτήν την ώρα χρειάζεται μια βαθιά ριζοσπαστική δημοκρατική ανατροπή και μια πραγματικά ανεξάρτητη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική μακριά από τα καταστροφικά σύνδρομα του ραγιαδισμού και της γονυπετούς υποτέλειας».
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου