Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Λαφαζάνης: «Χρήσιμη ηλίθια» για τις ΗΠΑ η κυβέρνηση

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2018

Με αφορμή την δήλωση ουδετερότητας και ίσων αποστάσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το θέμα των 12 ν.μ.

«Οι κινήσεις αλαλούμ της κυβέρνησης γύρω από το ζήτημα των 12 ν.μ. επιβεβαιώνουν με τον πλέον κωμικοτραγικό τρόπο ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έχει εξελιχθεί σε μια οπερετική κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για την χώρα» αναφέρει ο γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σημειώνει ακόμη ότι «ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα έχει παραδοθεί πλήρως στις ΗΠΑ, έχει προσφέρει στην Ουάσιγκτον την γη, τον αέρα και την θάλασσα της χώρας και έχει καταντήσει άβουλος δορυφόρος στους γύπες του αμερικανοϊσραηλινού άξονα, την ίδια ώρα οι ΗΠΑ της συμπεριφέρονται ως «χρήσιμη ηλίθια» και ως εκ συστήματος «καρπαζοεισπράκτορα».
Είναι, προσθέτει,  «χαρακτηριστική η ψυχρολουσία που δέχθηκε η χώρα με την εξοργιστική δήλωση ουδετερότητας και ίσως αποστάσεων του Στέητ Ντιπάρτμεντ για το θέμα των 12 ν.μ., όπου οι ΗΠΑ εξισώνουν τον θύτη με το θύμα και ξεχνούν κάθε αναφορά στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας».
Ο κ. Λαφαζάνης καταλήγει στη δήλωσή του ότι «η Ελλάδα όσο ποτέ αυτήν την ώρα χρειάζεται μια βαθιά ριζοσπαστική δημοκρατική ανατροπή και μια πραγματικά ανεξάρτητη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική μακριά από τα καταστροφικά σύνδρομα του ραγιαδισμού και της γονυπετούς υποτέλειας».
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου