Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Σήμα ΝΔ: Τι συμβολίζει το νέο έμβλημα του κόμματος

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, 2018

Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα διώξουν την κυβέρνηση όπως της αξίζει


Σήμα ΝΔ: Τι συμβολίζει το νέο έμβλημα του κόμματος | tovima.gr
Ένα από τα μηνύματα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη χθεσινή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη για τα 44 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ ήταν πως η ΝΔ αλλάζει χωρίς να ξεχνά τις ρίζες.
Το νέο αφαιρετικό λογότυπο του κόμματος εξέπληξε πολλούς οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι σηματοδοτεί. Την απάντηση έσπευσε να δώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σ΄ ένα ακροατήριο στο οποίο υπήρχαν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι του κόμματος, ιστορικά στελέχη καθώς και εκπρόσωποι της νέας γενιάς. «Σηματοδοτεί τον ρόλο του κόμματος μας. Ενός κόμματος που είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες, που θέλει να ενώσει τους Έλληνες σε μία συμφωνία αλήθειας. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής. Με το «Ν» της διαρκούς νεότητας και με το «Δ» της παντοτινής δημοκρατικής μας αναφοράς».
Ένα σήμα, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, «που έχει τον παραδοσιακό μας πυρσό σε μία πιο αφαιρετική εκδοχή αλλά τυλίγεται από το γαλάζιο της πατρίδας αλλά και από το λευκό. Το χρώμα που είναι έτοιμο να συνεργαστεί με όλα τα άλλα».
Μόνο τυχαίες δεν ήταν αυτές οι αναφορές του προέδρου της ΝΔ ο οποίος έχει προϊδεάσει για την τακτική του κόμματος στο θέμα των συνεργασιών αλλά και το άνοιγμα στην κοινωνία. Ο κ. Μητσοτάκης άλλωστε από το βήμα της ΔΕΘ, είχε αναφέρει ότι στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ενταχθούν και προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Οι πολίτες θα διώξουν την κυβέρνηση όπως της αξίζει

Για εποχή που τελειώνει με οδύνη και την εκτίμηση πως οι πολίτες θα διώξουν την κυβέρνηση «όπως της αξίζει», εξέφρασε στην ομιλία του για τα 44χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «για εμάς οι εκλογές που έρχονται είναι πράγματι σύγκρουση δύο κόσμων. Η Ελλάδα της παραγωγής της εξωστρέφειας από τη μία και η Ελλάδα της αυταπάτης και του ψέματος από την άλλη», είπε και επισήμανε ότι από την ίδρυση της η ΝΔ αντιτάχθηκε στις ταξικές εκδοχές της κοινωνίας και της ιδεολογικές ετικέτες.
«Η ΝΔ θα υπηρετεί πάντα τα αληθινά συμφέροντα του έθνους. Η γραμμή του δικού μας ορίζοντα είναι το κοινό μέλλον όλων των Ελλήνων», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή σε όσους νιώθουν ξεχασμένοι. Να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα κόσμο που αλλάζει ταχύτατα».
Όπως υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν συγκινείται από λυρικές αναφορές «για επιστροφή σε μία Ιθάκη που δεν υπάρχει πια. Γιατί δεν μπορούμε ούτε πρέπει να γυρίσουμε στο χθες. Συντηρούμε από την παράδοση μας μόνο όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα».
«Είμαστε η παράταξη που θεμελίωσε την αρτιότερη δημοκρατία στην ιστορία της Ελλάδος, που επούλωσε την ιστορική πληγή του πολιτειακού ζητήματος» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας «είμαστε η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην τροχιά της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας γεωπολιτική σταθερότητα και οικονομική ευημερία. Είμαστε η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη, κόντρα στον λαϊκισμό που γέννησε η κρίση».
«Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα. Δεν πιστεύω σε ένα πατερναλιστικό κράτος που απλά προσφέρει μια αυταπάτη προστασίας» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με πανηγυρικό τόνο ανέφερε «αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατίαγια να αλλάξουμε την Ελλάδα».
«Σήμερα οι Δημοκρατίες δεν συντρίβονται με τανκς, αλλά διαβρώνονται σιγά σιγά από το σαράκι του λαϊκισμού αλλά κυρίως από τον ιό της απάθειας και της αδιαφορίας».
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου