Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Μπερίσα : Ο αντιαλβανισμός και ο ανθελληνισμός δεν εξυπηρετούν σε τίποτα

Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που εξελίχθηκε στο χωρίο της Αλβανίας Βουλιαράτες που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα

Μπερίσα : Ο αντιαλβανισμός και ο ανθελληνισμός δεν εξυπηρετούν σε τίποτα | tovima.gr
Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που εξελίχθηκε στο χωρίο της Αλβανίας Βουλιαράτες που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα.
Κατά την ανακοίνωσή του ο Μπερίσα καταδίκασε τόσο τις αντιδράσεις της Αθήνας αλλά και των Τιράνων, οι οποίες «να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση για πολιτικούς σκοπούς». «Θεωρώ αναγκαίο να διεξαχθεί διεξοδική και διαφανής διερεύνηση του γεγονότος αυτού» τόνισε στην ανακοίνωσή του.
«Καλώ για τη διακοπή της αντιαλβανικής υστερίας στην Αθήνα και της ανθελληνικής στα Τίρανα, που εξυπηρετούν ούτε την αλήθεια ούτε και τη συνεργασία μεταξύ των λαών και των χωρών μας» αναφέρει καταλήγοντας ο πρώην αλβανός πρωθυπουργός.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά στις σχέσεις Αθήνας – Τιράνων, ο οποίος έκανε λόγο για «εξτρεμιστική τρέλα».
Παράλληλα σήμερα έγινε δεκτό και το αίτημα της οικογένειας του ομογενούς για εξέταση της σορού από έλληνα ιατροδικαστή, ενώ η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας πρόκειται ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου