Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μπερίσα : Ο αντιαλβανισμός και ο ανθελληνισμός δεν εξυπηρετούν σε τίποτα

Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που εξελίχθηκε στο χωρίο της Αλβανίας Βουλιαράτες που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα

Μπερίσα : Ο αντιαλβανισμός και ο ανθελληνισμός δεν εξυπηρετούν σε τίποτα | tovima.gr
Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που εξελίχθηκε στο χωρίο της Αλβανίας Βουλιαράτες που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα.
Κατά την ανακοίνωσή του ο Μπερίσα καταδίκασε τόσο τις αντιδράσεις της Αθήνας αλλά και των Τιράνων, οι οποίες «να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση για πολιτικούς σκοπούς». «Θεωρώ αναγκαίο να διεξαχθεί διεξοδική και διαφανής διερεύνηση του γεγονότος αυτού» τόνισε στην ανακοίνωσή του.
«Καλώ για τη διακοπή της αντιαλβανικής υστερίας στην Αθήνα και της ανθελληνικής στα Τίρανα, που εξυπηρετούν ούτε την αλήθεια ούτε και τη συνεργασία μεταξύ των λαών και των χωρών μας» αναφέρει καταλήγοντας ο πρώην αλβανός πρωθυπουργός.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά στις σχέσεις Αθήνας – Τιράνων, ο οποίος έκανε λόγο για «εξτρεμιστική τρέλα».
Παράλληλα σήμερα έγινε δεκτό και το αίτημα της οικογένειας του ομογενούς για εξέταση της σορού από έλληνα ιατροδικαστή, ενώ η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας πρόκειται ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου