Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Μπερίσα : Ο αντιαλβανισμός και ο ανθελληνισμός δεν εξυπηρετούν σε τίποτα

Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που εξελίχθηκε στο χωρίο της Αλβανίας Βουλιαράτες που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα

Μπερίσα : Ο αντιαλβανισμός και ο ανθελληνισμός δεν εξυπηρετούν σε τίποτα | tovima.gr
Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που εξελίχθηκε στο χωρίο της Αλβανίας Βουλιαράτες που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα.
Κατά την ανακοίνωσή του ο Μπερίσα καταδίκασε τόσο τις αντιδράσεις της Αθήνας αλλά και των Τιράνων, οι οποίες «να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση για πολιτικούς σκοπούς». «Θεωρώ αναγκαίο να διεξαχθεί διεξοδική και διαφανής διερεύνηση του γεγονότος αυτού» τόνισε στην ανακοίνωσή του.
«Καλώ για τη διακοπή της αντιαλβανικής υστερίας στην Αθήνα και της ανθελληνικής στα Τίρανα, που εξυπηρετούν ούτε την αλήθεια ούτε και τη συνεργασία μεταξύ των λαών και των χωρών μας» αναφέρει καταλήγοντας ο πρώην αλβανός πρωθυπουργός.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά στις σχέσεις Αθήνας – Τιράνων, ο οποίος έκανε λόγο για «εξτρεμιστική τρέλα».
Παράλληλα σήμερα έγινε δεκτό και το αίτημα της οικογένειας του ομογενούς για εξέταση της σορού από έλληνα ιατροδικαστή, ενώ η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας πρόκειται ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου