Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Πρωταθλητές στο baseball η ομάδαBoston Red Sox Red Sox 5 - Los Angeles Dodgers 1Κατατρόπωσε την ομάδα του Λος Άντζελες Ντοτζερς η ομάδα της Βοστώνης Ρεντ Σοξ.
Στη φωτογραφία ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών Steve Pearce

Στο χθεσινοβραδινό αγώνα η ομάδα της Βοστώνης νίκησε με σκορ 5-1 και έτσι συμπλήρωσε 4 νίκες σε 5 αγώνες με την ομάδα του Λος Άντζελες.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Βοστώνης είχε βγει πρώτη με 108 νίκες στο τέλος της σεζόν 2018 και στα πλέϋ οφς κέρδισε 11 παιχνίδια έναντι μόλις 3 των αντιπάλων της που ήταν οι New York Yankees, Houston Astros, και Los Angeles Dodgers
Οι πρωταθλητές θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο Logan Airport της Βοστώνης σήμερα το απόγευμα ενώ την Τετάρτη θα γίνει η μεγάλη παρέλαση στη Βοστώνη για τους νικητές. Well done Red Sox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου