Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Η Νεολαία έκλεψε την παράσταση στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης “Ραδάμανθυς – Ίδη”

Κυριακή, 28η Οκτωβρίου, 2018

Δύο χορευτικά συγκροτήματα έκλεψαν την παράσταση στην ωραία εκδήλωση που προετοίμασε ο Ιστορικός Σύλλογος των Κρητών Βοστώνης.
Ο αεικίνητος Μιχάλης Τερζάκης που εξελέγη πρόεδρος πριν δύο μήνες έκανε ότι μπορούσε για να έχει επιτυχία η χοροεσπερίδα.
Η κυρία Κουκούτση και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Τερζάκης

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγίου Νεκταρίου στο Roslindale και η μουσική ήταν το κάτι άλλο αφού ο λυράρης είχε έρθει από την Κρήτη.
Μίλησαν η υποπρόξενος στη Βοστώνη κ. Μιρέλα Κουκούτση, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Τραβαγιάκης.
Νοστιμότατο και το φαγητό.
Συγχαρητήρια, και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου