Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Ανδρέας Μπάρδης: Έλαβα τμηματικά από τον Γιάννο Παπαντωνίου περί τα 2,5 εκ. ευρώ σε μετρητά

Τι είπε στην απολογία του ο φίλος και συνεργάτης του πρώην υπουργού για την μεταφορά των χρημάτων


Της Ελευθερίας Κόλλια 
Ανδρέας Μπάρδης: Έλαβα τμηματικά από τον Γιάννο Παπαντωνίου περί τα 2,5 εκ. ευρώ σε μετρητά | tovima.gr
Άγνοια για την προέλευση του μαύρου χρήματος, δήλωσε -σύμφωνα με πληροφορίες- ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς κατά την απολογία του, την περασμένη εβδομάδα, ο επιχειρηματίας και προσωπικός φίλος του Γιάννου Παπαντωνίου, Ανδρέας Μπάρδης, στην υπόθεση για το ξέπλυμα παράνομων πληρωμών από τη σύμβαση εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών. 
Με πληροφορίες από το παζλ των απολογιών που έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας, ο «ενδιάμεσος» επιχειρηματίας, ο οποίος είχε αναλάβει για λογαριασμό του τελευταίου να μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό, προέταξε στην απολογία του την πεποίθησή του ότι τα ποσά προέρχονται από νόμιμα έσοδα του κ. Παπαντωνίου. Εκείνη την περίοδο, άλλωστε, που τον γνώρισε -όπως είπε-,  είχε το προφίλ επιτυχημένου πολιτικού, γεγονός που τον έκανε να πιστεύει ότι ήταν «έντιμος και σωστός άνθρωπος». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι παρότι δεν έλαβε καμία αμοιβή, κάνοντας απλή εξυπηρέτηση σε κάποιον που εκτιμούσε, εντούτοις βρέθηκε μπλεγμένος ύστερα από τόσα χρόνια, και χωρίς να ευθύνεται.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Μπάρδη, σε διάστημα δύο ετών 2002-2003, έλαβε τμηματικά από τον Γιάννο Παπαντωνίου περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά. Τα χρήματα αυτά φέρεται ότι τα παραλάμβανε σε δεσμίδες μέσα σε κίτρινους φακέλους από το σπίτι του πρώην υπουργού στην Κηφισιά. Οι καταθέσεις γίνονταν σε μικρά ποσά σε τράπεζα των βορείων προαστίων και, εν συνεχεία, τα λεφτά έφευγαν με προορισμό την Ελβετία για  να καταλήξουν σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο τον πρώην υπουργό και συνδικαιούχο τη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπάρδης αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του, με εγγύηση ύψους 500.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου