Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Μαρτυρία γιατρού για Κατσίφα: Του έδωσαν χαριστική βολή

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2018Ο γιατρός και μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στον νεκρό
Μαρτυρία γιατρού για Κατσίφα : Του έδωσαν χαριστική βολή | in.grΟ γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στο νεκρό ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, στους Βουλιαράτες και όπως λέει ο 35χρονος εκτελέστηκε από τους αλβανούς αστυνομικούς.
«Πάνω [στο βουνό] βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται. Αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 60 με 70 μέτρα πάνω στο χώμα, γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί, και φώναξε «ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός», κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. Του δόθηκε η χαριστική βολή» δήλωσε ο γιατρός.
Σημείωσε, δε, ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας «δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος… Το μόνο, ας το πούμε έτσι σε παρένθεση, είχε τρέλα για τα εθνικά θέματα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά».
Video Player
00:00
00:57
Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, οι αλβανοί αστυνομικοί καταδίωξαν τον Κατσίφα, καθώς εκείνος είχε σκοπό να περάσει τα σύνορα για να διαφύγει τη σύλληψη.
Με συνδρομή ελικοπτέρου και δύναμη πολλών δεκάδων ανδρών και επίλεκτων δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας που ήρθαν από τα Τίρανα, οι διώκτες του Κατσίφα τον εγκλώβισαν σε παλιό υδραγωγείο, ανέφερε και πρόσθεσε ότι εκεί τον εξουδετέρωσαν, «τον έσυραν αιμόφυρτο και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου