Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Αυστηρή απάντηση Αθήνας σε Αγκυρα : Η οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ θα καθοριστεί βάσει του διεθνούς δικαίου

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2018

«Παραβάτης του διεθνούς δικαίου η Τουρκία» - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό ΥΠΕΞ

Αυστηρή απάντηση Αθήνας σε Αγκυρα : Η οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ θα καθοριστεί βάσει του διεθνούς δικαίου | tovima.gr«Η οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ στο σύνολό της, θα καθοριστεί βάσει του διεθνούς δικαίου και ασφαλώς όχι λαμβάνοντας υπόψη ανυπόστατες και αυθαίρετες θεωρίες που υιοθετεί η παραβάτις του διεθνούς δικαίου Τουρκία» καθιστά σαφές προς την Τουρκία το υπουργείο Εξωτερικών.
Σε αυστηρή ανακοίνωσή του σχετικά με πρόσφατες τοποθετήσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει επίσης πως σε ό,τι αφορά ζητήματα αποστρατικοποίησης, οι γνωστές θέσεις της Ελλάδας απορρέουν αποκλειστικά από το διεθνές δίκαιο και τη Χάρτα του ΟΗΕ και δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση.
Παράλληλα, τονίζει πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να παρασυρθεί σε πλειοδοσία επιθετικής ρητορικής και καλεί «τη γείτονα Τουρκία να συμπεριφερθεί με την προσήκουσα σοβαρότητα και προσήλωση στις αρχές του διεθνούς δικαίου και της Χάρτας των ΗΕ».
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου