Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Στη φυλακή ο πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι


Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2018

Στη φυλακή καλείται να μπει ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, που έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Ο Γκρούεφσκι έλαβε σήμερα έγγραφο παραπομπής από το Ποινικό Δικαστήριο των Σκοπίων, που του ζητά να παρουσιαστεί στη φυλακή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να εκτίσει την ποινή του.
Ο Γκρούεφσκι καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών σε ηθική αυτουργία στην αγορά ενός θωρακισμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, αξίας άνω των 600.000 ευρώ, που όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων θεωρήθηκε ότι είχε προσωπικό κέρδος. 
Το έγγραφο που παραδόθηκε σήμερα στον Γκρούεφσκι αναφέρει ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί στη φυλακή 13 ημέρες από την επίδοσή του. 
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γκόικο Πόποφσκι, είχε καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε ποινή 6,5 ετών για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, ενώ σε δεύτερο βαθμό, η ποινή μειώθηκε σε φυλάκιση 4,6 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου