Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη, ετοιμάζεται να πάρει το λόγο ο Βασίλης Λεβέντης. Η εκπρόσωπος του Ποταμιού ζητά να προηγηθεί, γεγονός που αποδέχθηκε ο κ. Λεβέντης.
Όμως, στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αποφασισμένος να κάνει δηλώσεις, γεγονός που αντελήφθη ο κ. Λεβέντης όταν είδε το χέρι του δημάρχου πάνω στο βήμα.
Διαφωνία και γκριμάτσες δυσφορίας
Ανάμεσά τους έγινε ο εξής διάλογος, όπως φαίνεται και στο βίντεο:
Β. Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε».
Γ. Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».
Β. Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».
Ο κ. Μπουτάρης δεν μίλησε, ωστόσο απάντησε καταφατικά με κούνημα του κεφαλιού.
Η οργή του κ. Λεβέντη δεν κρύφτηκε, καθώς άρχισε τις γκριμάτσες και τις κινήσεις δυσφορίας, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Πάντως, μόλις ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τον λόγο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μπουτάρη για… έλλειψη σεβασμού προς το πρωτόκολλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.
Δεν είναι η μόνη φορά που οι δύο πολιτικοί κονταροχτυπήθηκαν, καθώς η ένταση μεταξύ τους περισσεύει κατά τους φετινούς εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη.
Το πρώτο περιστατικό έγινε την Παρασκευή μετά την πανηγυρική δοξολογία στην Θεσσαλονίκη. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.
Ανάμεσά τους άναψαν τα αίματα και ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «βλάκα» τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ