Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Μετά τη μεγάλη ήττα ο Ζάεφ προσπαθεί να κάνει τα μαύρα άσπρα και μιλάει για νίκη!: "Να μην παίζουμε παιχνίδια με την «Μακεδονία» μας" λέει ο μεγάλος χαμένος του δημοψηφίσματος των Σκοπίων

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, 2018

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, με ένα tweet έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.
«Περισσότερες από 600.000 φωνές από τους πολίτες της χώρας, αποτελούν κάλεσμα προς τους πολιτικούς. Καλούμε τους υπεύθυνους ηγέτες να ενωθούν και να εντάξουν τη Μακεδονία στις χώρες του ΝΑΤΟ. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Ας μην παίζουμε παιχνίδια με την Μακεδονία μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Со повеќе од 600.000 гласови „ЗА“ вољата на граѓаните е јасен повик за пратениците во Собранието. Ги повикувам сите одговорни лидери да се обединиме и да ја одведеме Македонија во ЕУ и во НАТО.

Друга алтернатива нема. Да не си играме играчки со нашата Македонија!
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ δεσμεύθηκε την Κυριακή ότι θα επιμείνει να επιδιώκει την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, ζητώντας ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, παρότι η συμμετοχή στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν ξεπέρασε το 50% του εκλογικού σώματος που απαιτείτο ώστε να θεωρηθεί έγκυρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου