Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΤρίτη, 10 Απριλίου 2018

Εφοδος του FBI στα γραφεία και το σπίτι του δικηγόρου του Τραμπ

«Κατόπιν παραγγελίας και του ειδικού ανακριτή»

Εφοδος του FBI στα γραφεία και το σπίτι του δικηγόρου του Τραμπ
Κατά τη διάρκεια της εφόδου κατασχέθηκαν ορισμένες «επικοινωνίες», ενώ, σύμφωνα με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, η αστυνομική επιχείρηση έγινε εν μέρει κατόπιν παραγγελίας του γραφείου του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ (φωτογραφία αρχείου).Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Το FBI πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία και το σπίτι του Μάικλ Κόεν, του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Μάικλ Κόεν βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει ισχυρισθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και πληρώθηκε πριν από το 2016 για να μην κάνει αποκαλύψεις.
Ο Στίβεν Ράιαν, δικηγόρος του Κόεν, επιβεβαίωσε στους New York Times την έφοδο στα γραφεία του Κόεν και την κατάσχεση ορισμένων «στοιχείων». 
Πηγή που συμμετέχει στις έρευνες δήλωσε στο Reuters ότι ερευνήθηκε και το σπίτι του Κόεν, ενώ κατασχέθηκαν και γραπτά στοιχεία που σχετίζονται με πληρωμές. 
Ο δικηγόρος του αμερικανού προέδρου βρίσκεται υπό έρευνα για παραβίαση του νόμου για τα οικονομικά των προεκλογικών εκστρατειών και τραπεζική απάτη, γράφει η Ουάσιγκτον Ποστ, επικαλούμενη πηγή που είναι ενήμερη για την υπόθεση. 
Σύμφωνα με τον Ράιαν, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς τον πληροφόρησαν ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε εν μέρει κατόπιν παραγγελίας του γραφείου του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου