Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Πενθεί το χωριό Τρυπητή του Νομού Ηλείας τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου… ο πιλότος της πολεμικής αεροπορείας που σκοτώθηκε χθες


Τα αεροπλάνα δεν πέφτουν χωρίς λόγο.  Τι συνέβη; Το κτύπησαν οι Τούρκοι ή ήταν σαράβαλο λόγο μνημονίων;

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η Τρυπητή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων μετά τον θάνατο του 34χρονου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Ο άτυχος άνδρας είχε στενούς δεσμούς με την Ηλεία, καθώς η σύζυγός του, Μαρία, κατάγεται από την Τρυπητή και επισκέπτονταν συχνά το χωριό.
Ο πρόεδρος της ΤΚ Τρυπητής, Αθαν. Τζίβας εξέφρασε τη θλίψη του για τον τραγικό θάνατο του άτυχου πιλότου, τόνισε ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν σοκαριστεί από τον τραγικό θάνατο του άτυχου πιλότου και επισήμανε ότι όλο το χωριό εκφράζει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου