Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΚΕΔΕ: Εκτός ορίων η κατάσταση στο Πεδίον του Αρεως

«Η οργή της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει»

ΚΕΔΕ: Εκτός ορίων η κατάσταση στο Πεδίον του Αρεως
«Οσοι κωφεύουν ή σφυρίζουν αδιάφορα αρνούμενοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, θα λογοδοτήσουν στους πολίτες» αναφέρει η ΚΕΔΕ έπειτα από τη νέα επίθεση και απόπειρα βιασμού νεαρής.
«Εκτός ορίων» χαρακτηρίζει την κατάσταση στο Πεδίον του Αρεως η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος με ανακοίνωσή της, έπειτα από τη νέα επίθεση και απόπειρα βιασμού νεαρής.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού», προσθέτοντας πως «η οργή της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει και όσοι κωφεύουν ή σφυρίζουν αδιάφορα αρνούμενοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, θα λογοδοτήσουν στους πολίτες».
«Αν θέλει επιτέλους η Ελλάδα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης είναι απαραίτητο να γίνει και στην Ελλάδα πράξη η έννοια των μητροπολιτικών Δήμων, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού να έχει τους απαραίτητους πόρους και αρμοδιότητες για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης» συμπληρώνει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν έχει γίνει πράξη η διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ενισχυμένη αστυνόμευση της περιοχής.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι είναι μονόδρομος η ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας με πεζές περιπολίες και με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων.
«Το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να συνεργαστεί με την αυτοδιοίκηση για καλύτερη αστυνόμευση» συμπληρώνει ο κ. Πατούλης και ζητά να εκπονηθεί και να υλοποιηθεί συγκεκριμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο ειδικά για την αστυνόμευση στο Πεδίον του Αρεως.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου