Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Είδαν το χάρο με τα μάτια τους. Προσγείωση έκτακτης ανάγκης πτήσης από ΝΥ για Ντάλας


Τετάρτη, 18 Απριλίου, 2018Μία επιβάτης νεκρή (βίντεο)



(Amanda Bourman via AP)
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Αεροσκάφος της Southwest Airlines πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια έχοντας ζημιά στον αριστερό κινητήρα καθώς και σε ένα παράθυρο. Σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δεν έδωσε ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο/η επιβάτης απεβίωσε.
Ακόμη 7 επιβάτες φέρουν τραύματα, πρόσθεσε, αλλά κανείς από αυτούς δεν χρειάστηκε νοσηλεία. Ανέφερε επίσης ότι υπήρχε διαρροή καυσίμων και μικρή πυρκαγιά όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο αεροπλάνο.
Η πτήση 1380 είχε 143 επιβάτες και 5μελές πλήρωμα. Το «Boeing 737» απογειώθηκε από το LaGuardia της Νέας Υόρκης με προορισμό το Love Field του Ντάλας.
Από το αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια έγινε γνωστό ότι η πτήση «προσγειώθηκε με ασφάλεια στο PHL και οι επιβάτες μεταφέρονταν στο terminal».
Η Federal Aviation Administration επεσήμανε ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε αφού το πλήρωμα ανέφερε ζημιά σε ένα από τους δύο κινητήρες, στην άτρακτο και σε τουλάχιστον ένα παράθυρο.
Ο επιβάτης Marty Martinez έκανε μία σύντομη μετάδοση βίντεο στο Facebook Live ενώ φορούσε τη μάσκα οξυγόνου.
.

(David Maialetti/The Philadelphia Inquirer via AP)
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ, «Associated Press»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου