Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «HONDOS CENTER ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ»

Τετάρτη, 2 Αυγούστου, 2017

Πτώχευσε η εταιρεία «Hondos Center Πολυκαταστήματα»
Σε καθεστώς πτώχευσης τέθηκε η εταιρεία Hondos Center Πολυκαταστήματα, σύμφωνα με την απόφαση 520/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η εταιρεία δεν σχετίζεται επιχειρηματικά, με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη στην αγορά, καθώς, εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία  βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ακίνητά της έχουν οδηγηθεί, στο παρελθόν, σε πλειστηριασμό.

Όπως προβλέπει η πτωχευτική διαδικασία, στις 5 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η συνέλευση εικαζόμενων πιστωτών (οι απαιτήσεις τους κατά της Hondos Center Πολυκαταστήματα (Hondos Παλλάς) πιθανολογούνται κατά την κρίση του εισηγητή).

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2013 για την 26η εταιρική χρήση, η Hondos Παλλάς πολυκαταστήματα, που ελέγχει ο Γιώργος Χόντος, ένας από τους πέντε αδελφούς της οικογένειας, εμφανίζει συνολικές υποχρεώσεις 77,5 εκατ. ευρώ, με την μερίδα του λέοντος, ποσό ύψους 24,3 εκατ. ευρώ να αφορά τους προμηθευτές.

Σύμφωνα με την «εικόνα» των μεγεθών της 31.12.2013, οι οφειλές που συνδέονται με μεταχρονολογημένες επιταγές ανέρχονται σε περίπου 8 εκατ. ευρώ, ενώ τα δάνεια προς τις τράπεζες διαμορφώνονται σε 18,5 εκατ. ευρώ. Τα χρέη προς ασφαλιστικούς οργανισμούς και εφορία ξεπερνούν τα 9 εκατ. ευρώ.

Για τις τρεις τελευταίες χρήσεις (2014-2016) η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου