Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Επεισοδιακή πτήση από Αθήνα για Φιλαδέλφεια – Μεγάλες αναταράξεις και δέκα τραυματίες




AP Photo/Susan Walsh.
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (AP). Δέκα τραυματίες είναι σύμφωνα με την American Airlines ο απολογισμός μετά τις αναταράξεις σε μία επεισοδιακή πτήση από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρία η πτήση «759» που ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια με 287 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος, το Σάββατο, αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση.
Το σήμα για τις ζώνες ασφάλειας ήταν αναμμένο εκείνη την ώρα ανέφερε η «American Ailines».
Με την προσγείωση της πτήσης στις 3.10 μ.μ. τοπική ώρα, 3 επιβάτες και 7 μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εκτίμηση της κατάστασης της υγείας τους.
Ο επιβάτης της πτήσης Ίαν Σμιθ περιέγραψε στα μέσα ενημέρωσης τα όσα έζησε: «Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά ούτε αυτές δεν πρόλαβαν να το κάνουν αυτό. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη ‘βουτιά’. Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά μου χτυπούσαν το κεφάλι τους στο ταβάνι».
«Αρχικά υπήρξε για πέντε δευτερόλεπτα αναταράξεις και ξαφνικά το αεροσκάφος άρχισε να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση» περιέγραψε από την πλευρά του τι συνέβη ο Άλεξ Έμκε από τη Νέα Υόρκη.
Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους δημοσιεύτηκαν στο Twitter από την δημοσιογράφο Τζέσικα Χιούζμαν. «Μόλις μας είχαν δώσει αναψυκτικά. Το αεροπλάνο είναι γεμάτο υγρά» έγραψε ως λεζάντα. Σύμφωνα με την ίδια μια από τις αεροσυνοδούς υπέστη εξάρθρωση ώμου.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου