Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Σφοδρές επικρίσεις για τον Στέλιο Παππά

Παρασκευή, 11 Αυγούστου, 2017

Ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στ. Παππάς με τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τις επικρίσεις και τα ειρωνικά σχόλια σύσσωμης της αντιπολίτευσης συγκεντρώνει η επιλογή του Στέλιου Παππά, πατρός του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, για την προεδρία του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ. Παρά την κριτική που επέφερε η τοποθέτηση του πατρός Παππά στον ΟΑΣΘ από τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη, το Μέγαρο Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, κάνοντας αντεπίθεση με στόχο την αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατηγόρησαν τη Ν.Δ. για επίθεση «με αήθη και συκοφαντικό τρόπο απέναντι σε έναν άνθρωπο του οποίου η ιστορία και η πορεία απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της». Από το Μαξίμου περιγράφουν τον πατέρα του κ. Παππά ως πρόσωπο με «πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα» καθώς και ως έχοντα «σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα».
Ο Στέλιος Παππάς, σύμφωνα με το Μαξίμου, «τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η “κόπρος του Αυγεία” που δημιούργησαν στον οργανισμό αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ». Από το Μαξίμου καταλήγουν με ένα ειρωνικό σχόλιο εναντίον της Ν.Δ., την οποία περιγράφουν ως «διαχρονική ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η αντίδραση από την Κουμουνδούρου, από όπου γίνεται αναφορά στο βιογραφικά του πατρός Παππά και εξαπολύεται ταυτόχρονα επίθεση στη Ν.Δ. για νεποτισμό.
Είχε προηγηθεί ειρωνικό σχόλιο από τη Ν.Δ., σε ανακοίνωση της οποίας αναφερόταν: «Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο... Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά». Από την Πειραιώς δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο πρόσωπο του στελέχους των ΑΝΕΛ Ντίμη Αργυρόπουλου που τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ. Ο διορισμός, αναφέρεται από τη Ν.Δ., «έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό, γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να “φυτέψουν” μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!».
Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε το γεγονός και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης. «Ως φαίνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα ο Παππάς ευλογεί τα γένια του», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσω της ίδιας πλατφόρμας, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης συνέκρινε την τοποθέτηση του πατρός Παππά στην προεδρία του ΟΑΣΘ με όσα διαδραματίζονται στη φετινή ιταλική ταινία «Τα παράπονα στον δήμαρχο». «Συγγενείς που απαιτούν ρουσφέτι. Πολιτικοί που απαιτούν μίζες. Και βέβαια... oδηγοί που παρκάρουν πάνω στην πλατεία. Μαγαζιά που βάζουν καρέκλες όπου γουστάρουν. Μικροπωλητές χωρίς άδεια. Υπάλληλοι που λουφάρουν στα απέναντι καφέ από την υπηρεσία τους. Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Στην ταινία “Τα παράπονα στον δήμαρχο”. Εχει γυριστεί στη Σικελία, αλλά είναι σαν να έχει γυριστεί στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου