Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Μεγαλοπρεπής 1η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα


Πάρα πολύ κόσμος και εμείς αναμεσά τους

Μετά από τις βόλτες στο κέντρο της πόλης (ήταν αποκλεισμένο για τα αυτοκίνητα).  Μετά γλέντι μέχρι πρωίας στη Κουρούτα μεταξύ αυτών στα κέντρα, ANEMOS, THALASSA και ISLAND.  Φύγαμε στις 4:30πμ και ο κόσμος γλεντούσε ακόμα στη "μνημονιακή" Ελλάδα!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στον κόσμο της Ηλείας, η πρώτη Λευκή Νύχτα, η οποία έλαβε χώρα χθες στην όμορφη πόλη της Αμαλιάδας αλλά και στην κοσμική Κουρούτα.

Η 1η Λευκή Νύχτα, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Επιμελητήριου Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Στη λαμπερή βραδιά συμμετείχε το 95% των καταστημάτων της πόλης και το 100% της διάθεσης των κατοίκων της.
Τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με τιμές που συνεπείραν, με μεγάλες εκπτώσεις , πάνω από 50% και μεγάλες προσφορές σε όλα τα καταστήματα της πόλης, ιδιαίτερα στα είδη ένδυσης, ενώ υπήρξαν προσφορές και σε καφετέριες, πιτσαρίες και ψησταριές που παρέμειναν επίσης ανοιχτές έως αργά, και θα περιμένουν να σερβίρουν ποιότητα και γεύση.
Η Λευκή νύχτα ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα  με το 4ο τουρνουά πινγκ-πονγκ «Βασίλης Βασιλικιώτης», που  διοργάνωσε ο ο «Αρίων» στην Σκακιέρα. Στην πόλη κυκλοφορούσαν ξυλοπόδαροι, ενώ οι X-saltibagos εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου