Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Μεγαλοπρεπής 1η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα


Πάρα πολύ κόσμος και εμείς αναμεσά τους

Μετά από τις βόλτες στο κέντρο της πόλης (ήταν αποκλεισμένο για τα αυτοκίνητα).  Μετά γλέντι μέχρι πρωίας στη Κουρούτα μεταξύ αυτών στα κέντρα, ANEMOS, THALASSA και ISLAND.  Φύγαμε στις 4:30πμ και ο κόσμος γλεντούσε ακόμα στη "μνημονιακή" Ελλάδα!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στον κόσμο της Ηλείας, η πρώτη Λευκή Νύχτα, η οποία έλαβε χώρα χθες στην όμορφη πόλη της Αμαλιάδας αλλά και στην κοσμική Κουρούτα.

Η 1η Λευκή Νύχτα, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Επιμελητήριου Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Στη λαμπερή βραδιά συμμετείχε το 95% των καταστημάτων της πόλης και το 100% της διάθεσης των κατοίκων της.
Τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με τιμές που συνεπείραν, με μεγάλες εκπτώσεις , πάνω από 50% και μεγάλες προσφορές σε όλα τα καταστήματα της πόλης, ιδιαίτερα στα είδη ένδυσης, ενώ υπήρξαν προσφορές και σε καφετέριες, πιτσαρίες και ψησταριές που παρέμειναν επίσης ανοιχτές έως αργά, και θα περιμένουν να σερβίρουν ποιότητα και γεύση.
Η Λευκή νύχτα ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα  με το 4ο τουρνουά πινγκ-πονγκ «Βασίλης Βασιλικιώτης», που  διοργάνωσε ο ο «Αρίων» στην Σκακιέρα. Στην πόλη κυκλοφορούσαν ξυλοπόδαροι, ενώ οι X-saltibagos εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου