Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ένταση έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω απο την ισραηλινή πρεσβεία και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκείμενου να απομακρύνουν τους διαδηλωτές.
Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η πρωτοβουλία "Ένα καράβι για τη Γάζα", γίνεται με αίτημα να απελευθερωθούν άμεσα οι όμηροι και τα πλοία και να διακόψει η Ελλάδα τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.
Νωρίτερα πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επίσης έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ και η ΚΝΕ.
Η πρωτοβουλία "Ένα καράβι για τη Γάζα" τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσει και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επίθεση στην διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.
Δύο πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα. Τις πορείες διοργάνωσαν το ΚΚΕ και η «Πρωτοβουλία για τη Γάζα» και με κεντρικό σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», έθεσαν το αίτημα να προβεί σε ενέργειες η Κυβέρνηση για την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων και την επιστροφή του «στόλου της Ελευθερίας».
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους οργάνωσε στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, η Ομάδα Πρωτοβουλίας Ηρακλείου «Ένα Καράβι για τη Γάζα».
Οι συγκεντρωμένοι με ψήφισμα τους απαίτησαν να κλείσει η ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ και να διακοπούν οι διμερείς σχέσεις της χώρας μας, με το κράτος «τρομοκράτη» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Ειρηνικό ήταν το συλλαλητήριο που οργάνωσε στα Χανιά το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ ενάντια στο «Στολίσκο της Ελευθερίας».
Πηγη: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου