Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μετά από 6 μήνες. Από τότε που αρχίσαμε την ιστοσελίδα

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που αρχίσαμε την ιστοσελίδα. Τότε με τη βοήθεια και τις γνώσεις του Νίκου στην τεχνολογία δύο άτομα αρχίσαμε δειλά-δειλά την ιστοσελίδα. Αμέσως μετά στείλαμε μήνυμα σε μερικούς γνωστούς μας και από τότε σε καθημερινή βάση έχουμε διάφορα νέα του Ελληνισμού. Στην πορεία ο αριθμός των συνεργατών μεγάλωσε. Βάλαμε στοιχεία στο αριστερό της σελίδας όπου επί 24ώρου βάσεως μπορείτε να ακούτε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη την Ελλάδα με τη μουσική της αρεσκείας σας. Ακόμα links με εφημερίδες και τηλεόραση.

Δεν περιοριστήκαμε μόνο στην περιοχή της Βοστώνης αλλά ανοίξαμε την ιστοσελίδα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, 6 μήνες μετά, διαβάζουν την ιστοσελίδα χιλιάδες αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Μερικοί μπαίνουν να διαβάσουν τα νέα, άλλοι τα άρθρα (δικά μας ή ξένα) και άλλοι γράφουν τη γνώμη τους για διάφορα θέματα του Ελληνισμού, της Κοινωνίας της καθημερινότητας και πολλοί άλλοι είναι στην ιστοσελίδα για πολλές ώρες γιατί ακούνε μουσική από διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Μερικές φορές δικά μας άρθρα ενοχλούν κάποιους αλλά και αυτό είναι στο πρόγραμμα για να γίνεται διάλογος να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον. Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε αντιπάθειες αλλά να  γίνουμε καλύτεροι και να πλησιάσουμε τον Ελληνισμό σε όλη τη Γη. Έχουμε αναγνώστες από τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, και από τα 50 states της Αμερικής, σχεδόν από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, όλη την Ευρώπη, τον Καναδά... από απομακρυσμένες περιοχές όπως την Ταϊλάνδη, την Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, από καράβια ακόμα και από αεροπλάνα μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας.
Είμαστε εθελοντές που αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για την ιστοσελίδα. Δεν είμαστε τέλειοι αλλά προσπαθούμε το καλύτερο. Λαβαίνουμε πολλά μηνύματα κάθε μέρα και σας ευχαριστούμε. Εάν μπορούμε να βοηθήσουμε για κάποιο κοινωνικό ή εθνικό έργο είμαστε στη διάθεση σας.
Κάνουμε και δεχόμαστε κριτική.
Όλα τα άρθρα μας (από την αρχή) είναι εδώ και μπορείτε να τα διαβάσετε με δύο τρόπους:
1) πηγαίνετε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε παλαιότερες αναρτήσεις και θα βρείτε ότι άρθρο έχει γραφεί από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι τώρα.
2) Πηγαίνετε στο αριστερό μέρος της σελίδας και θα δείτε τα άρθρα με τη σειρά καταχώρησης κάθε μήνα και πατήστε το κουμπί στους τίτλους.  Αμέσως το άρθρο που σας ενδιαφέρει θα είναι μπροστά σας.

Για ανακοινώσεις δεν χρεώνουμε τίποτα.
Χαρά μας να εργαζόμαστε για τον Ελληνισμό. Εάν καμιά φορά καυτηριάζουμε «ηγέτες», πολιτικούς, νοοτροπίες είναι γιατί πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι.
Με την σημερινή τεχνολογία ανά πάσα στιγμή ξέρουμε πόσοι είναι στην ιστοσελίδα και από που.  Έχουμε αναγνώστες από κάθε κατηγορία (εργάτες, επιστήμονες, κληρικούς, πολιτικούς, επιχηρηματίες, συνταξιούχους αλλά και πολλούς νέους και νέες).
Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε; Απλώς με το να συστήσετε σε συγγενείς και φίλους σας να μπένουν στην ιστοσελίδα www.paneliakos.com
Σας ευχαριστούμε που μας συμπαραστέκεστε.

Εγώ, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους συνεργάτες εθελοντές, το Νίκο, το Χάρη, τη Μαίρη, το Θόδωρο, την Ελένη, τη Θεοδώρα, το Δημήτρη, το Μπάμπη, το Γιώργο και το Γιάννη για την συνεργασία τους.

Εύχομαι σε όλους Καλό καλοκαίρι

Για τη Σύνταξη και την ομάδα των εθελοντών της ιστοσελίδας


Διατελώ
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου