Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Συνεχίζονται οι εργασίες του συνεδρίου της ΝΔ

Την Κυριακή εκλέγεται η νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Με τοποθετήσεις στελεχών συνεχίζονται οι εργασίες του συνεδρίου της ΝΔ, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει αμέσως τι συμβαίνει με το σκοπιανό, τονίζοντας ότι πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης και να πει την αλήθεια.
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επέμεινε οτι άπρεπε να υπάρξει αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος. Επισης καυτηρίασε με έντονο ύφος την προσπαθεια που καταβάλλεται απο πολλές πλευρές για απαξίωση του πολιτικού κόσμου, λέγοντας οτι θυμίζει μέρες του '65.
Για συνολική κρίση του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αυτοκριτικός επισημαίνοντας πως η παράταξη πρέπει να «επουλώσει τραύματα από μια επώδυνη εκλογική ήττα», στην οποία, όπως είπε, το κόμμα οδηγήθηκε από συμπεριφορές και άστοχες πολιτικές, μια ήττα που πλήγωσε τους ψηφοφόρους.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλείται να αποδείξει ότι είναι ζωντανός οργανισμός που ανανεώνεται. «Κάναμε αυτοκριτική, παραδεχθήκαμε λάθη» είπε και συνέχισε σημειώνοντας πως τώρα «δρομολογούμε μια νέα αρχή».
Ο Νίκος Δένδιας υποστήριξε οτι η χώρα χρωστά περίπου 450 δισ. ευρώ μόνο στο δημόσιο τομέα. Η Ελλάδα, τόνισε, δεν αντέχει τόσους δημόσιους υπαλλήλους.
Την ανάγκη να κλείσει ο κύκλος της αυτοκριτικής στη ΝΔ επισήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε πως μετά την απαραίτητη αυτοκριτική η παράταξη πρέπει να προχωρήσει μπροστά.
Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως η παράταξη πρέπει να υπερασπιστεί τη σταθερή θέση της ιδεολογίας της επισημαίνοντας πως κατά το παρελθόν η ΝΔ δεν έχει ξεκαθαρίσει πολλά θέματα.
«Η ατομική πολιτική ευθύνη δεν μπορεί να αποδοθεί από ένα κόμμα» επεσήμανε στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο τομεάρχης Υγείας Μάριος Σαλμάς, ενώ ο Αναστάσιος Νεράντζης έκανε λόγο για παθογένειες της ελληνικής δικαιοσύνης και για θεσμικές παρεκτροπές του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου