Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Ο Ρεχάγκελ φεύγει.... ... ο Σάντος έρχεται Ο Γερμανός στα 71 του χρόνια βγαίνει στη σύνταξη!

Δεν το έχουμε συνηθήσει αυτό γιατί στην Ελλάδα συνήθως βγαίνουν στη σύνταξη στα 40

Τέλος εποχής για τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής. Προφορική συμφωνία της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος.
Η ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Γιάννη Τοπαλίδη φαίνεται ότι βάζει τους τίτλους τέλους και στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Οτο Ρεχάγκελ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος και οι συνεργάτες του έχουν πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον της Εθνικής ομάδας στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γερμανός τεχνικός. Αναγνωρίζουν φυσικά ότι η συμβολή του στην πρόοδο της Εθνικής τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια (αυτό δα έλειπε) όμως κρίνουν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει οριστικά η σελίδα.
Στο επόμενο κεφάλαιο του βιβλίου της Εθνικής ομάδας πρωταγωνιστής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε κατ'αρχήν συμφωνία με την ΕΠΟ η οποία πολύ σύντομα αναμένεται να επικυρωθεί με συμβόλαιο.
Για λόγους ηθικής τάξεως βέβαια, θα προηγηθεί μία συζήτηση με τον Οτο Ρεχάγκελ η οποία θα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα. Το ανακοίνωσε στα αποδυτήρια ο Ρεχάγκελ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι η θητεία του στην Εθνική ομάδα λαμβάνει τέλος στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Αργεντινή.
Τότε, ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης σηκώθηκε και ευχαρίστησε τον Γερμανό τεχνικό για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Source: Contra, Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου