Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Κρεμάει τις τιράντες" του ο Λάρι Κινγκ


Τετάρτη, 30 Ιουνίου, 2010
Ο βετεράνος τηλεοπτικός δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την βραδινή εκπομπή Larry King Live, που προβάλλεται από το CNN, μετά από 25 χρόνια.
Ο 76χρονος Κινγκ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι θα συνεχίσει να παρουσιάζει ορισμένες ειδικές εκπομπές για λογαριασμό του καναλιού, αλλά θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην --έβδομη-- σύζυγό του και τα πιο μικρά του παιδιά.

Το συμβόλαιό του Κινγκ με το δίκτυο λήγει το 2011.
Ο Κινγκ, γνωστός για το ήπιο και χαλαρό στιλ των συνεντεύξεών του, σημείωσε χαριτολογώντας στην εκπομπή του την Τρίτη ότι είναι καιρός να "κρεμάσει τις νυχτερινές τιράντες του".
Η εκπομπή πρόσφατα καταχωρήθηκε στο βιβλίο Γκίνες ως η πιο μακρόχρονη στην αμερικάνικη τηλεόραση με τον ίδιο παρουσιαστή την ίδια ώρα.
Πρόσφατα η εφημερίδα The New York Times ανέφερε ότι η μέση θεαματικότητα της εκπομπής του μειώθηκε στο μισό από τις τελευταίες εκλογές, το 2008, στους μόλις 725.000 τηλεθεατές.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου