Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Νεκρός ο υπασπιστής του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Έκρηξη στην "καρδιά" της Προστασίας του Πολίτη


Η έκρηξη έγινε στο γραφείο του υπασπιστή και της αστυνομικής φρουράς του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ακριβώς δίπλα από το υπουργικό γραφείο. Νεκρός είναι ο 52χρονος υπασπιστής του υπουργού - πατέρας δύο παιδιών- Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια συνεργάτης του.
Συντετριμμένος ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι «οι άνανδροι δολοφόνοι θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη. Έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη».
"Σε μια περίοδο που η χώρα και ο λαός μας δίνουν μια καθημερινή μάχη για την έξοδο από την κρίση, άνανδροι δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την ομαλότητα και τη δημοκρατία μας, την Ελληνική κοινωνία, τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και τις θυσίες που σήμερα κάνουν για να ορθοποδήσει ο τόπος", τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η έκρηξη προκλήθηκε από δέμα, που είχε σταλεί ως "δώρο". Ο υπασπιστής του υπουργού άνοιξε το δέμα που έφθασε στο υπουργείο με άγνωστο τρόπο και περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό. Υπάρχει η πληροφορία ότι δε λειτουργούσε το μηχάνημα που ανιχνεύει εκρηκτικά. Ωστόσο στενός συνεργάτης του υπουργού διέψευσε αυτή την πληροφορία.
Διετάχθη κατεπείγουσα ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πως έφτασε το δέμα στο γραφείο του υπουργού. Το δέμα πιθανότατα έφτασε με τα ΕΛΤΑ.
Την ώρα της έκρηξης στο γραφείο δεν υπήρχαν άλλα άτομα. Ο υπουργός ήταν στο γραφείο του, λίγα μέτρα μακριά.
Από την έκρηξη κατεδαφίστηκε ο ενδιάμεσος τοίχος των δύο γραφείων.
Αμέσως μετά την έκρηξη ακολούθησε πανικός, καθώς στο υπουργείο βρισκόταν πλήθος κόσμου.
Επί τόπου έχουν έσπευσαν δύο ασθενοφόρα και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.
Την έκρηξη ακολούθησε πλήθος ερωτηματικών, καθώς το συγκεκριμένο υπουργείο είναι ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτήρια στη χώρα.
Οι πρώτες πληροφορίες από την αντιτρομοκρατική μιλούν για μία καλά οργανωμένη ενέργεια, που είχε ως άμεσο στόχο τον υπουργό.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου