Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Διαβούλευση το Σάββατο για τα χρίσματα

Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2010
Τα ονόματα όλων των διεκδικητών του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο, έπεσαν στο τραπέζι της συνεδρίασης της Επιτροπής Ανάδειξης υποψηφίων που έγινε χθες στην Ιπποκράτους στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Θανάση Τσούρα. Στην εν λόγω σύσκεψη που διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες, με θέμα τις υποψηφιότητες στην Ηλεία, συμμετείχαν οι τέσσερις βουλευτές του νομού Μ. Κατρίνης, Γ. Κουτσούκος, Τ. Αντωνακόπουλος και Τ. Δημητρουλόπουλος, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου με καταγωγή από την Ηλεία Γιάννης Ζαφειρόπουλος και Δήμητρα Λοΐζου, οι γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας Β. Χαραλαμπόπουλος και της Ν.Ε Ηλείας Γ. Αργυρόπουλος και ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Επιτροπής Π. Πλατανιάς. Επί της αξιολόγησης των υποψηφίων, η Επιτροπή δεν κατέληξε επί της ουσίας σε καμία απόφαση.

Ωστόσο, όλα τα μέλη συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στον Πύργο μεγάλη διαβούλευση με την συμμετοχή των μελών της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων με τη χθεσινή της σύνθεση. Στη διαβούλευση θα λάβουν ακόμα μέρος, οι γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ και οι διεκδικητές του χρίσματος για τους 7 δήμους του νομού.Το ερώτημα που πλανάται είναι αν θα συμμετέχουν στην διαβούλευση όλοι οι υποψήφιοι ή μόνο οι υποψήφιοι που προέκρινε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην τελευταία συνεδρίασή της. Πάντως οι περισσότερες απόψεις των μελών της Επιτροπής, συγκλίνουν στο να συμμετάσχουν μόνο αυτοί που προέκρινε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ με ελάχιστες εξαιρέσεις.Τέλος, όσον αφορά τις υποψηφιότητες για Περιφερειάρχη, η Επιτροπή αποφάσισε να προτείνει να επιλεγεί υποψήφιος με αυτοπρόταση και να μην οριστεί κανένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου