Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πρώην τραπεζικός διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα!

Πάτρα.  Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων στην Πάτρα, κινητοποίησαν τους άνδρες της τοπικής Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, που άρχισαν έρευνες εδώ και δέκα ημέρες προσπαθώντας να εντοπίσουν την «πηγή». Τα ίχνη που ακολούθησαν, τους οδήγησαν σε έναν άνθρωπο υπεράνω υποψίας, που μάλιστα είχε διατελέσει διευθυντής τραπεζών στη Βορειοδυτική Ελλάδα!
Οι αστυνομικοί από την Πάτρα είχαν σχηματίσει ασφυκτικό κλοιό γύρω από την επιχείρηση πώλησης χρωμάτων που διατηρεί ο πρώην τραπεζικός στην Πρέβεζα, μετά την συνταξιοδότησή του… Όταν βεβαιώθηκαν ότι εκεί βρισκόταν το κέντρο «διανομής» των παραχαραγμένων ευρώ, ένας από αυτούς πλησίασε τον ύποπτο ως πελάτης και ζήτησε να αγοράσει πλαστά χαρτονομίσματα.
Ο επιχειρηματίας και άλλοτε τραπεζίτης δεν υποψιάστηκε την παγίδα και παρέδωσε τα κίβδηλα χαρτονομίσματα στον αστυνομικό. Όμως, τη στιγμή που έπαιρνε την προσυμφωνηθείσα αμοιβή του, εμφανίστηκαν άλλοι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Πάνω του, μάλιστα, βρήκαν 50.000 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα!
Ο συλληφθείς κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο χώρος όπου τυπώνονταν τα πλαστά χαρτονομίσματα, αλλά και η μέθοδος εκτύπωσης που φέρεται να αποδίδει παραχαραγμένα τραπεζογραμμάτια με ελάχιστες διαφορές από τα γνήσια.

Πηγή: ΠΡΩΤO ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου