Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Από την Πασχαλινή εκδήλωση της Νεολαίας με το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης

Τρίτη, 18 Απριλίου, 2023

 Τι κι εάν έβρεχε, η εκδήλωση για την Νεολαία έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου συμμετείχαν τα μέλη του Τμήματος Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Βοστώνης και δεκάδες νέοι και νέες.  Μαζί τους αδέρφια, γονείς και φίλοι.

Περιμένοντας τον οβελία στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο

Από τις 6:45πμ άρχισαν οι προετοιμασίες κάτω από την επίβλεψη του κ. Κώστα Τραβαγιάκη Α’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και Γεώργιου Παναγιωτόπουλου Β’ Αντιπροέδρου. 

Η ομάδα που ανέλαβε να ψήσει τα αρνιά έκανε εξαιρετική δουλειά


Στην ομάδα του ψησίματος συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και φίλοι.  Στις 10:00πμ όλα τα αρνιά ήταν στις ψησταριές.

Η βροχή που πολλές φορές ήταν καταρρακτώδης δεν πτόησε το κέφι που όσο περνούσε η ώρα δυνάμωνε.  Από τις 1:00μμ έφταναν ομάδες-ομάδες νέοι νέες, φοιτητές και φοιτήτριες, καθηγητές πανεπιστημίων και πολλοί άλλοι. 

Την ίδια ώρα ήρθε και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου κ. Γεώργιος Καντώνης ο οποίος ήρθε από τη Φλώριδα που είχε πάει να κάνει Πάσχα με την οικογένειά του.

Στις 2:00μμ έφτασαν οι νέοι του Τμήματος των Ευζώνων της Ομοσπονδίας που υπερήφανα Ελληνόπουλα θα παρελάσουν στην παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης την Κυριακή, 30 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου κ. Καντώνης με τον Μαραθωνοδρόμο Αθανάσιο Καρβουνιάρη που ήρθε από τη Σαλμώνη (Πύργο) Ηλείας

Κάπου εκεί ήρθε και Αθανάσιος Καρβουνιάρης που ήρθε από την Ελλάδα και έτρεξε στο Μαραθώνιο της Βοστώνης οποίος ήρθε 6ος στην κατηγορία του με χρόνο 2 ώρες και 35 λεπτά.  Ο κόσμος ξέσπασε σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.  Αμέσως έγινε κύκλος γύρω του και έβγαζαν φωτογραφίες. 

Φωτογραφίες έβγαζαν και στην τέντα που ψήνονταν τα αρνιά.

Η ώρα να κοπεί το κρέας


Τα αρνιά άρχισαν να βγαίνουν από τις σούβλες και αφού κομματιάζονταν μεταφέρονταν στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου ήταν στολισμένο Πασχαλιάτικα.  Αρνιά στη σούβλα, τσουρέκια, κουλουράκια, κόκκινα αυγά, σαλάτα…  

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς ευχαρίστησε τους χορηγούς και τον κ. Ιωάννη Κατσαρό για την προσφορά του αλλά και όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν.  "Το μέλλον του Ελληνισμού είναι η Νεολαία μας.  Τη Νεολαία και τα μάτια μας" είπε.

Αφού έφαγαν όλοι άρχισε η μουσική με τον Γιώργο Καμινάρη και ο χορός όπου οι νέοι και νέες χόρεψαν παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς.

Χριστός Ανέστη και του Χρόνου.

Απόψε γίνεται η τελευταία Πανομογεννιακή Συγκέντρωση για την Παρέλαση της Βοστώνης στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο ενώ θα κάνουν πρόβα και το τμήμα Ευζώνων.

Ο κ. Παναγιώτης Κακριδάς του Ραδιοφωνικού Προγράμματος Ελληνική Φωνή της Βοστώνης με την κ. Ελευθερία Παπασλή

Ο συντονιστής κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος (Β' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας) με τον Μαραθωνοδρόμο Αθανάσιο Καρβουνιάρη και η κ. Βολονάκη 

paneliakos.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου