Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Εντός η Ελένη Χρονοπούλου, επικεφαλής ο Παναγιώτης Δουδωνής

 Κυριακή, 30 Απριλίου, 2023

Επικεφαλής είναι ο συνταγματολόγος Παναγιώτης Δουδωνής, ενώ το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου είναι το πλέον ηχηρό στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
Ακούστε το άρθρο

O Παναγιώτης Δουδωνής, γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που ανακοινώθηκε σήμερα (29.04.2023) για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας βρίσκεται ο Δημήτρης Μαντζος, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Πρόκειται για δύο από τους στενούς συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, σηματοδοτώντας τη δυναμική παρουσία της νέας γενιάς στελεχών, στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν ότι οι δύο άνδρες θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του κόμματος προεκλογικά.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας εκπροσωπώντας – όπως της είχε προτείνει εδώ και μήνες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής – τον απόδημο Ελληνισμό. Η κυρία Χρονοπούλου ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταλάβει την τρίτη θέση, προκειμένου να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα θάρρους σε κάθε γυναίκα, αλλά ταυτοχρόνως να μην αφήνεται η αίσθηση ότι διεκδικεί προσωπικό όφελος.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 6 γυναίκες και πολύ έντονη την παρουσία νέων προσώπων. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος από το 2022 έχει στρατευθεί με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Στο πρόσωπο τής καταξιωμένης ιατρού Ρόζας Βρεττού, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζει τη σημασία που έχει για τον ίδιο και για το κόμμα, η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η Ιωάννα Τζουλάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο σε Ελλάδα και εξωτερικό και το 2019 τιμήθηκε με το βραβείο L’Oréal Unesco για τις γυναίκες στις επιστήμες.

Η Ελεάννα Δημητρακούδη θεωρείται expert για τα θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έχει συμμετάσχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις και την υιοθέτηση της νομοθεσίας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία.

Ο Αχιλλέας Παπακώστας είναι από τους πολλά υποσχόμενους της νέας γενιάς ζωγράφων.

Ο Χρήστος Χρυσολωράς είναι ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα νέου και καινοτόμου αγρότη.

Στη 10η θέση, «το 10 το καλό» σύμφωνα με τους ποδοσφαιρικούς όρους είναι ο Νίκος Σαργκάνης, ο επονομαζόμενος και «φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Γρηγόρη Λαμπράκη συμμετέχει επίσης σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός και επικεφαλής του In Social Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής καταλαμβάνει την τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Σύμφωνα με το newsit.gr oι υποψήφιοι βουλευτές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι:

1. Παναγιώτης Δουδωνής

2. Δημήτρης Μάντζος

3. Ελένη Χρονοπούλου

4. Αγάθη-Ρόζα Βρεττού

5. Κώστας Χρυσόγονος

6. Ιωάννα Τζουλάκη

7. Μαριζέτα Αντωνοπούλου

8. Ελένη ‘Αννα Δημητρακούδη

9. Χρήστος Χρυσολωράς

10. Νίκος Σαργκάνης

11. Αχιλλέας Παπακώστας

12. Γρηγόρης Λαμπράκης

13. Γεωργία Καζά

14. Σίμος Γερασιμίδης

15. Νίκος Χριστοδουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου