Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Την υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανακοίνωσε η Ελ. Κουναλάκη

 Τρίτη, 25 Απριλίου, 2023

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. Την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε μέσω επιστολής που περιήλθε στα χέρια του «Εθνικού Κήρυκα» η αντικυβερνήτης της πολιτείας, Ελένη Κουναλάκη (Eleni Kounalakis).

«Θέτω υποψηφιότητα για να γίνω η επόμενη κυβερνήτης της σπουδαίας πολιτείας της Καλιφόρνιας», αναφέρεται στην επιστολή.

«Ως περήφανη μητέρα, κόρη, συνήγορος και ηγέτης, γνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Καλιφορνέζοι και έχω την εμπειρία και την τόλμη να φέρω ουσιαστική αλλαγή στην αγαπημένη μου πολιτεία. Θα αγωνιστώ σθεναρά για να οικοδομήσω ένα μέλλον όπου όλοι -ανεξαρτήτως φυλής, τάξης ή μεταναστευτικού καθεστώτος- θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες που είχαμε εγώ και η οικογένειά μου», τονίζει η ομογενής πολιτικός.

«Είμαι περήφανη κόρη της Καλιφόρνιας και η ιστορία της οικογένειάς μου είναι γνωστή στην πολιτεία μας. Μεγάλωσα ως κόρη Ελληνα μετανάστη και όπως πολλές άλλες οικογένειες είχαμε ταπεινό ξεκίνημα. Στα αδέλφια μου και σε μένα υπενθυμίζαμε καθημερινά πόσο τυχεροί ήμασταν που είχαμε τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η χώρα», σημειώνεται.

«Ως έφηβος, ο πατέρας μου άρχισε να δουλεύει στα χωράφια και αργότερα ως σερβιτόρος στην έπαυλη του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας. Δεν ξέραμε ότι μόλις μια γενιά αργότερα, θα υπηρετούσα ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται αντικυβερνήτης στο ίδιο μέρος όπου ο πατέρας μου ξεκίνησε το αμερικανικό του όνειρο», τονίζεται.

«Τώρα, διεκδικώ να γίνω η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης», αναφέρει η κ. Κουναλάκη.

«Η ευγνωμοσύνη μου για τις δυνατότητες που προσφέρει η όμορφη Χρυσή Πολιτεία μας και το πάθος μου να διασφαλίσω ότι κάθε οικογένεια έχει την ίδια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον με οδήγησαν να ξεκινήσω την καριέρα μου στις δημόσιες υπηρεσίες. Ως Αντικυβερνήτης, εργάστηκα σκληρά για να κάνω την πολιτεία μας να λειτουργεί καλύτερα για όλους τους Καλιφορνέζους – κάνοντας το κολέγιο πιο προσιτό, αγωνιζόμενη κατά της κλιματικής αλλαγής και υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των αμβλώσεων και την ισότητα των φύλων.

»Η οικογένειά μου και εγώ οφείλουμε τα πάντα στην όμορφη πολιτεία μας. Η αγάπη μου για την πολιτεία μας είναι βαθιά, και αν εκλεγώ, θα εργάζομαι καθημερινά για να διασφαλίσω ότι κάθε Καλιφορνέζος θα έχει την ευκαιρία να περπατήσει στο μονοπάτι του ονείρου της Καλιφόρνιας όπως ακριβώς έκανα εγώ.

»Ηρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία. Ας το κάνουμε αυτό. Μαζί», καταλήγει η επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου