Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Πασχαλινή συνεστίαση και γλέντι νεολαίας στη Βοστώνη

   Παρασκευή, 21 Απριλίου, 2023

ΒΟΣΤΩΝΗ. Οι νέοι και οι νέες της Βοστώνης, στην πλειονότητά τους φοιτητές κολεγίων και πανεπιστημίων, παρά τον άστατο βροχερό καιρό ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του τμήματος των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας και συμμετείχαν στη δωρεάν Πασχαλινή συνεστίαση και γλέντι στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Προσφέρθηκε αρνί ψημένο στη σούβλα, ελληνικά εδέσματα, κόκκινα αυγά και γλυκίσματα, ενώ ακολούθησε γλέντι και χορός με ζωντανή ελληνική μουσική από τον γνωστό καλλιτέχνη της Βοστώνης Γεώργιο Καμινάρη.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής Γεώργιος Καντώνης, καθώς και ο Αθανάσιος Καρβουνιάρης από τον Πύργο της Ηλείας ο οποίος συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Η Ομοσπονδία τον τίμησε με τον απονομή του μεταλλίου της για το επίτευγμά του να τερματίσει έκτος στην κατηγορία του σε χρόνο 2 ώρες και 35 λεπτά.

Το ψήσιμο των πέντε αρνιών στον περίβολο του Μαλιωτείου Κέντρου. Διακρίνονται ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής Γεώργιος Καντώνης, ο Αθανάσιος Καρβουνιάρης από την Ελλάδα ο οποίος συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και ο Κώστας Τραβαγιάκης Α αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Την επίβλεψη για το ψήσιμο των αρνιών είχαν οι δύο αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας Κώστας Τραβαγιάκης και Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ενώ συνέβαλε και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος πρώην πρόεδρος της Παμμακεδονικής συνωδά με την ομάδα του ψησίματος.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση αυτή ήταν η αφετηρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της Επανάστασης του 1821 η οποία οδήγησε την Ελλάδα στην ελευθερία της από τους Τούρκους.

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου θα γίνει το καθιερωμένο επίσημο δείπνο της παρέλασης στο ξενοδοχείο «Νιούτον Μάριοτ» (Newton Marriot) στην πόλη του Νιούτον Μασαχουσέτης.

Μετά το γεύμα και τα γλυκίσματα οι νέοι και οι νέες άρχισαν τους Ελληνικούς χορούς στο Μαλιώτειο Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οι εκδηλώσεις θα περατωθούν με τη μεγαλειώδη παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας η οποία θα γίνει, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», την Κυριακή 30 Απριλίου, στη 1:00 μεταμεσημβρινή στις κεντρικές οδούς της Βοστώνης Boylston & Tremont Streets και θα τερματίσει στην πλατεία Δημαρχείου όπου θα υψωθεί η ελληνική σημαία στον ιστό του Δημαρχείου, ενώ επτά χορευτικά συγκροτήματα θα χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.


Φοιτητές “όρμησαν” στις σπανακόπιτες στον περίβολο του Μαλιωτείου Κέντρου καθώς περίμεναν να ψηθούνν τα αρνιά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Α αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας παρασημοφορεί με το μετάλλιο της Ομοσπονδίας τον Αθανάσιο Καρβουνιάρη από την Ηλεία, ο οποίος συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου