Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ολα έτοιμα για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις της Βοστώνης

Σάββατο, 22 Απριλίου, 2023

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγινε η τελευταία πανομογενειακή συγκέντρωση στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο με συμμετοχή ικανού αριθμού αντιπροσώπων κοινοτήτων, συλλόγων και σωματείων για την 127η παρέλαση της Βοστώνης, η οποία έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή 30 Απριλίου, στη 1 μ.μ. Στη διάρκεια της πανομογενειακής έγινε η κλήρωση για τη σειρά παρέλασης των τμημάτων, διανεμήθηκαν σημαίες και άλλο υλικό.

Τον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο αντιπροσώπευσε ο π. Αθανάσιος Νένες, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας των Ταξιαρχών του Γουότερτάουν Μασαχουσέτης, τον δε γενικό πρόξενο Συμεών Τέγο, η Μιρέλα Κουκούτσι.

Επισημαίνεται ότι η παρέλαση φέτος θα αρχίσει από την πλατεία Copley Square και θα τερματίσει στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου θα αναρτηθεί η ελληνική σημαία, εκεί θα χορέψουν και τα χορευτικά. Η διαδρομή αυτή είχε γίνει και στο παρελθόν.

Τελετάρχες θα είναι ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, η δήμαρχος Βοστώνης Μισέλ Γου και ο γενικός πρόξενος Συμεών Τέγος.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 12 μεσημβρινή θα γίνει δεξίωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη, ενώ στη 1 θα ακολουθήσει καθιερωμένο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, δεξίωση στις 3 μ.μ. στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κυβερνείο επί της ίδιας οδού, Beacon Street.

Το Σάββατο 29 Απριλίου θα γίνει το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο «Newton Marriott» στην πόλη του Νιούτον με τιμή εισιτηρίου 150 δολάρια κατ’ άτομο. Η δεξίωση θα αρχίσει στις 6:30 και το δείπνο στις 7:30. Στα πλαίσια του δείπνου θα απονεμηθούν επτά υποτροφίες σε παιδιά της Ομογένειας φοιτητές και φοιτήτριες πανεπιστημίων και κολεγίων. Ο «Εθνικός Κήρυκας» θα δώσει και φέτος υποτροφία εκ χιλίων δολαρίων.

Το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθοδίου, θα ακολουθήσει καφές και αναψυκτικά στην κοινοτική αίθουσα και στη συνέχεια στη 1 ακριβώς θα γίνει η εκκίνηση της παρέλασης. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα στην πλατεία του δημαρχείου Βοστώνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου