Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ολα τα ονόματα.

   Παρασκευή, 28 Απριλίου, 2023

Οι "Ηλείος" Σκυλακάκης και ο Στυλιανίδης σαν Ομογενείς;  Αδιανόητο!

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις έξι εκλόγιμες θέσεις θα βρίσκονται τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες και μάλιστα στην κορυφή του Επικρατείας θα βρίσκεται μια εκ των γυναικών.

Επικεφαλής τέθηκε η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Υπουργός Οικονομίας Θεόδωρος Σκυλακάκης και στην τρίτη ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Στην επόμενη εκλόγιμη θέση, την τέταρτη, επιλέχθηκε η Ιωάννα Λυτρίδη.

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, τοποθετήθηκε στην πέμπτη θέση.

Στην έκτη θέση τοποθετήθηκε η οικονομολόγος Νεφέλη Χατζηιωαννίδου.

Στην έβδομη θέση είναι η αθλήτρια Μαρία Πολύζου.

Στην όγδοη θέση τοποθετήθηκε η Γεωργία Μπαχαρίδη, δικηγόρος ενώ στην ένατη θέση τοποθετήθηκε ο Νίκος Παπαϊωάννου, Πρύτανης του ΑΠΘ.

Στη δέκατη θέση είναι ο δικηγόρος Νίκος Κορογιαννάκης από τις Βρυξέλλες, εκπρόσωπος της διασποράς, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ενώ στην ενδέκατη ένας ακόμα εκπρόσωπος του ελληνισμού του εξωτερικού, η Μαρία-Διοΐλη Διαμαντοπούλου από το Παρίσι, με ειδίκευση στην εκπαίδευση.

Στην δωδέκατη και τιμητική θέση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, βρίσκεται η Άννα Καστάνη, μια νέα αγρότισσα από τη Μαγνησία.

Ακολουθεί ο Σπύρος Καρανικόλας, που, όπως είπε ο πρωθυπουργός, «μπορεί να προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο και η συμμετοχή του αποδεικνύει ότι μπορεί να μην είμαστε το ίδιο χρώμα, αλλά μετέχουμε στον κοινό αγώνα».

Στην επόμενη θέση βρίσκεται η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, η «πιο νεαρή συμμετοχή του ψηφοδελτίου μας, μια εκπρόσωπος της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ και δικηγόρος» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, στην δέκατη πέμπτη θέση «η οποία έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ήθελα με την επιλογή μου να τιμήσω έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Που υπηρέτησε όλους τους αρχηγούς της ΝΔ και με συνδέει μια βαθιά προσωπική φιλία. Στενότατος συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ένας άνθρωπος που αγαπάει βαθιά τη ΝΔ» είπε ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας τον Αντώνη Σγαρδέλη με τον οποίο κλείνει το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου